Najlepša devojčica, kako su je mediji 2007. godine proglasili Tilan Blondo i dan danas mami poglede gde god se pojavi. Tako je bilo i pre nekoliko dana kada se pojavila na reviji brenda "Kenzo" tokom Nedelje mode u Parizu. 

Manekenka je za tu priliku nosila garderobu dizajnera na čiju je reviju došla, a najupečatljivije su bile neobične cvetne farmerke. Dizajn visokog struka i motiv cveća podsećaju na modu 90-ih koju su prigrlile mnoge slavne dame.

Uz to, Tilan je nosila beli top i predimenzioniranu teksas jaknu, bajkerskog stila, a look je upotpunula crvenom torbicom preko ramena i klasičnim belim patikama. 

Poznata Francuskinja izrasla je u lepu i zgodnu devojku, a nakon što se planetarno proslavila kao dete, nekoliko godina kasnije pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha.

Tilan i dan danas radi punom parom kao manekenka, a skoro da nema velikog brenda čije zaštitno lice nije bila.

Inače, lepa Tilan je ćerka fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Bardo koja se sa 15 godina pojavila u magazinu "Elle".

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Žana Pola Gotijea, a prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina. 

Tilan Blondo proglašena je pre nekoliko godina najlepšom devojčicom
Agence / Bestimage / Profimedia 

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

Ipak, lepa manekenka je uplovila u mirnu luku sa francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom, te bismo rekli da su divlji dani su iza nje. 

Tilan Blondo danas se takođe bavi manekenstvom
Instagram 

Da uživa u ljubavi potvrđuju i fotografije na njenom Instagramu gde često objavljuje slike sa svojim verenikom, a više fotografija lepe manekenke i muškarca koji je osvojio njeno srce, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram DJ osvojio je lepu manekenku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!