Kada ne šeta pistama, nekadašnja najlepša devojčica sveta uživa u novitetima dizajnerskih brendova iz prvih redova. Kao i mnogo puta do sada, čuvena Francuskinja u ulozi zvezde krasila je reviju brenda Miu Miu u Parizu.

Nakon što je nosila Diesel reviju na Milanskoj nedelji mode, 21-godišnja Tilan Blondo uputila se u Pariz gde je prisustvovala predstavljanju nove Miu Miu kolekcije.

Najlepša devojčica u mokasinama.
DFY / KCS Presse / Profimedia 

Kao i na reviji brenda održanoj u oktobru prošle godine, i ovoga puta je fokus stavila na noge, uskočivši u crni minić sa detaljem velikih džepova.

Uz njega je kombinovala usku pletenu rolku i, poput minijaturne torbice i trendi mokasina, sve komade u njenom stajlingu prikladno potpisuje Miu Miu.

Nekada omražene, a danas i te kako popularne, mokasine nastavljaju svoju dominaciju kada je reč o obući ove sezone. Ove trendi cipele pre dve godine doživele su svoj veliki povratak i od tada ne silaze s trona, a najlepša devojčica dokazuje da u stopu prati trendove.

Inspirisana trendovskom Y2K estetikom, ovaj outfit dodatno je naglašen frizurom u vidu minijaturnih pletenica, a slični komadi dominirali su kolekcijom jednog od najpopularnijih brendova današnjice.