Kupaći kostimi i oprema za plažu sve su brojniji u ponudi high street brendova, a sada je pravo vreme za kupovinu jer će uskoro, zbog sezonskih sniženja, najpoželjniji modeli biti potpuno rasprodati. Iako mnoge od nas još uvek nisu imale priliku da se prvo okupaju, trendovi u kategoriji kupaćih kostima su se iskristalisali, a neki od novih modela već su stekli status letnjih komada „must have”. Među njima svakako možemo ubrojati i jednodelni model sa američkom kragnom iz Zare, koji je ukrašen upečatljivim leopard printom.

Životinjski printovi su definitivno među najvećim trendovima sezone. Početkom godine popularizovala ih je estetika „žene mafijaša“, a dobro su se uklopile u brojne maksimalističke stilove koji su usledili. Stoga nas uopšte nije iznenadilo što su se ovi šareni printovi, vođeni leopard šarom, našli na kupaćim kostimima posle haljina, patika, pantalona i modnih dodataka.

U Zari je trenutno dostupno nekoliko modela sa ovim smelim printom, a pomenuti jednodelni stil već smo uočili u kombinacijama trendseterki na Instagramu.

zara leopard kupaći kostim
ZARA 

Tako je španska influenserka Marija Segara pozirala u ovom kupaćem tokom nedavne posete Alikanteu, a zanimljivo je kako ga je nosila na nekoliko različitih načina. Naime, Marija nam je potvrdila da Zarin hit model može da izgleda odlično u topu ili bodiju, a uparila ga je sa lepršavim belim platnenim pantalonama i košuljom u skladu sa tim. S obzirom da je u pitanju veoma šik i svestran kupaći kostim, ne sumnjamo da će biti odličan dodatak vašoj garderobi.

Bonus video

CECA RAŽNATOVIĆ U LEOPARD KUPAĆEM KOSTIMU KAO BOMBA! Pevačica se snimila dok se SUNČA, i pokazala ZATEGNUTO TELO! (VIDEO) instagram/cecaraznatovic

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.