Početkom godine dočekao nas je zaokret u modnim trendovima od minimalističkih ka maksimalističkim, a čini se da će upečatljivi dezeni, boje, detalji i teksture još neko vreme ostati u prvom planu. Dobar primer su hiper-ženstveni elementi kao što su čipka ili trake kao okosnica “coquette” estetike, ili životinjski dezeni i jarko crvene nijanse koje je u velikoj meri popularizovao smeli trend „mob wife”.

Među životinjskim dezenima definitivno se najviše istakao klasični leopard i „gepard” print, koji u poslednje vreme viđamo svuda. Omiljeni skandinavski brend Ganni predstavio je svoje viralne košulje i suknje sa leopard printom, a uzorak je potom preplavio i high street ponudu. I dok će se ljubiteljke skromnijeg izgleda odlučiti za ovaj dezen u vidu akcenata poput obuće ili modnih dodataka, odvažnije fashion dame ovog proleća rado nose pantalone, haljine i suknje sa životinjskim printovima.

U ovoj kategoriji izdvojio se model iz nove Bershka kolekcije, lepršave satenske pantalone sa širokim nogavicama. Zbog svog sastava (viskoza) i elastičnog pojasa, pantalone su idealne za tople dane, udobne i prozračne.

Iako je reč o "statement" komadu, lako ćete ga uklopiti u svoje prolećne odevne kombinacije, uz nešto bazičnije majice i patike, a dobrodošao je i poneki "pop of color". Upravo zbog toga nas nimalo ne čudi što su ove pantalone postale veliki hit među ljubiteljima brenda, a prodaju se brzinom svetlosti na sajtu. Na sreću, još ih možete pronaći u nekoliko veličina, ali u Bershka radnjama širom Srbije.

Pantalone ovog dezena su broj 1 za april, maj i jun
BERSHKA 

 Bonus video

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon

   Izvor: Wanted A.N.