Farmerke su komad odeće koji je zaista vanvremenski i prevazilazi sve trendove, pa tako klasičan stil farmerki možemo pronaći u skoro svakoj garderobi. Međutim, zbog udobnosti i elegantnijeg izgleda, sve su popularnije i otmene pantalone, posebno modeli širokih nogavica.

Sudeći po odevnim kombinacijama koje viđamo na ulicama i društvenim mrežama, prefinjene pantalone više nisu rezervisane za svečane ili svečane prilike. Naime, često se mogu videti u ležernim, svakodnevnim kombinacijama. Odaju utisak elegancije i „sređenosti“, a odlično stoje uz razne stilove ostalih odevnih predmeta. Na primer, mogu da se kombinuju sa štiklama ili baletankama, ali i sa drugim cipelama kao što su patike. Tokom proleća odlično će se slagati uz jednostavne krojeve majica i kabanice ili jakne.

Ove pantalone su veoma svestran odevni predmet koji nije rezervisan samo za ležerne outfite, već se može nositi i u svečanim prilikama. Tada će izgledati sjajno u kombinaciji sa bluzama ili košuljama. Materijal od kojeg su napravljene uglavnom nije krut kao teksas, već je od mekšeg materijala, što daje dodatnu udobnost prilikom nošenja.

Bez obzira koju boju izaberete, izgledaćete veoma elegantno i stylish. Veliki izbor chic pantalona nalazi se u kolekcijama high street brendova, a u nastavku vam donosimo deset modela koje ćemo obožavati ovog proleća.

ZARA Chic pantalone za proleće 2024

 Bonus video

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

Izvor: fashion.hr/Wanted A.N.