Predvodnica mnogih trendova, Dženifer Lopez je 2022. godinu započela oduševljena suknjama maksi kroja.

Latino muzička zvezda i glumica prošetala je trendi komad koji će zameniti kratke suknje, naročito s prvim znacima proleća.

Za odlazak sa decom na ručak Dženifer se odlučila za svoju novu dobitnu kombinaciju - maksi suknja i rolka. Jedno je jasno, dok su kraće verzije poput midi suknji večni trend, predviđa se da će predstojeća sezona prednost ipak dati dužim modelima, što je potvrdila i Džej Lo.

Dženifer Lopez je predvodnica mnogim modnih trendova
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Belu maksi suknju, koja je dizajnirana kao da je "zakrpljena" ukombinovala je sa crnom, a trendi kombinaciju zaokružila je torbom strogih linija i neboderkama.

Jedan detalj je posebno zapao za oko mnogima, a to je upravo onaj koji seže oko bokova i zadnjice. Naime, mnogi su prošiveni deo oko karlice nazvali "tanga" detalj zbog velike sličnosti sa krojem donjeg veša, a koji je savršen za vizuelno sužavanje struka.

DŽenifer Lopez u suknji sa posebnim detaljem
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da je svoj fokus Džej Lo prebacila na dugačke suknje potvrdila je i još jednim outfitom ranije ove nedelje. Pojavila se u maksi teksas suknji koja je takođe izgledala kao "zakrpljena", a ukombinovala ju je sa Chanel torbom sa resama i crop top rolkom koja je otkrila istinu o njenim trbušnjacima.

U galeriji pogledajte suknju sa "tanga" detaljem, kao i ostale kombinacije koje uključuju maksi krojeve:

Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez predvodi trend maksi suknji za 2022. godinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!