S obzirom da se leto brzo približava, ako ste kao i mi, razmišljaćete o vašem letnjem garderoberu. Večita modna ikona, Megan Markl nedavno je viđena kako nosi jedne od najpopularnijih sandala u poslednjoj deceniji.

Hermes Oran sandale su postale must-have letnja obuća među zaljubljenicima u dizajnerske dodatke tokom proteklih sezona. Od svog prvog predstavljanja 1997. godine, ovaj 27-godišnji model ima jednostavan, ali prepoznatljiv dizajn, sa kaišem sa 'H' logotipom preko prstiju. Stil koji je pokušan da se iskopira od strane mnogih high-street brendova, samo je povećao popularnost ovog proizvoda i učinio ga još poželjnijim, što ga je stavilo na listu želja mnogih žena.

Megan Markl u hermes oran papučama
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznata po svom afinitetu prema vanvremenskoj estetici, Megan Markl je verni obožavalac modela Oran, baš kao i njena koleginica Anđelina Džoli. Nakon što je ranije viđena u braon i zlatnim sandalama, ovog vikenda je debitovala s novim parom u pastelnoj roze boji. Nosila ih je uz opuštenu plavu košulju na dugmiće, super opuštene bele farmerke i velike sunčane naočare, dajući nam savršenu letnju inspiraciju za popodnevne izlaske na Palm Biču.

Jednostavno ne možemo da odlučimo da li smo više pod uticajem da kupimo sandale ili da krenemo na Palm Bič... Ajmo, Beograde, vreme je za sunce.

Bonus video

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri TikTok/julia_17120

Izvor: Wanted A.N.