Megan Markl je u četvrtak nosila jedan od svojih omiljenih kaputa na ručku u Los Anđelesu u popularnom mestu slavnih Cipriani Beverly Hills, gde je večerala sa bivšom kreativnom direktorkom Givenchija Kler Vejt Keler, koja je dizajnirala Meganinu venčanicu.

Vojvotkinja od Saseksa, tom prilikom nosila Max Mara Lilia kaput od kašmira čija je cena 6.250 dolara, zajedno sa torbicom Cesta Collective od 490 dolara.

Megan Markl u skupocenom kaputu od kašmira
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Crna rolka, široke pantalone Ulla Johnson, cipele Aquazzura sa špicastim vrhom i Givenchy naočare za sunce zaokružile su njen izgled. Vojvotkinji se ovaj kaput toliko dopada da ga poseduje i u crnoj boji, a tamniju verziju nosila je na utakmici hokeja na ledu sa princom Harijem u novembru.

Markl je ranije govorila o svojoj vezi sa modom, pre nego što su ona i Hari (39) napustili kraljevsku palatu 2020. i preselili se u Kaliforniju sa svoje dvoje dece, sinom Arčijem (4) i ćerkom Lilibet (2).

Kako se oblačila Megan Markl dok je bila deo kraljevske porodice
Shuterstock 

„Ja razumem da nikada ne možete da nosite istu boju kao kraljica Elizabeta II ako postoji grupni događaj, ali takođe ne bi trebalo da nosite istu boju kao bilo koji drugi, stariji član porodice“, rekla je u Netfliksovoj dokumentarnoj seriji "Hari i Megan" 2022.

"Tako da sam nosila mnogo prigušenih tonova, ali to je bilo i da bih se jednostavno uklopila. Kao, ne pokušavam da se ističem ovde", objasnila je ona. "Tako da sam učinila sve što sam mogao da se uklopim. Ne želim da osramotim porodicu."

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Mondi stil vojvotkinje

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Izvor: Wanted V.P.