Megan Markl dugo se nije mogla videti u javnosti, a svako njeno pojavljivanje imao je debeo razlog. Zbog svega šuškalo se da u njenom braku sa Harijem ima i problema, no sada je jasno da su to bile kuloarske priče koje nemaju veze sa istinom.

Slavni par pojavio se na humanitarnoj zabavi održanoj na imanju glumca Kevina Kostnera, a osmeh sa lica nisu skidali. Posebnu pažnju privukla je upravo Megan koja je izgledala bolje nego ikada, a njena pojava hipnotisala je okupljenje. 

Inače, Markl i princ Hari imali su važan zadatak - da uruče nagradu pomenutom glumcu, koji je ambasador "One 805", udruženja koje pruža finansijsku pomoć i mentalnu podršku onima koji prvi stižu na mesta nesreće.

Za ovu priliku, Megan je odabrala još jedan u nizu efektnih stajlinga, o kojem javnost ne prestaje da bruji. U centru njenog modnog izdanja jeste efektan kaput koji je zapravo savršeni modni komad za prelazne dane, a uz to je fantastičan za kombinovanje sa različitim autfitima.

Megan Markl u stylish kaputu.
JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia 

Vuneni kaput od tvida u stilu plašta ili ponča ima crne trake i kaiš što naglašava figuru dajući joj oblik peščanog sata, a predstavlja delo dizajnerke Caroline Herrere i deo je kolekcije jesen/zima 2022. godine.

Megan je look upotpunila kraćim crnim pantalonama i cipelama koje je proslavila Keri Bredšo - Manolo Blanik, kao i tankim satom i elegantim naušnicama koje su posebno došle do izražaja jer je bivša glumica kosu pokupila u nisku punđu. 

Malo je reći da je njeno izdanje izazvalo bum među trendseterkama koje se utrkuju koja će pre nabaviti pomeniti model i jasno nam je zbog čega, te nema sumnje da će ovakav i slični kaputi biti glavni trend hladne sezone koja nas se bliži polako ali sigurno.

Bonus video:

Kako je Maša Memedović od ćebeta napravila kaput Instagram/masamemedovic