Kao stvari stoje, ljubavno gnezdo Saseksovih ozbiljno je narušilo skandal sa Spotify-jem. Od kako je otkazan ugovor vredan 20 miliona dolara, u javnost su procureli pravi razlozi, ma koliko da su se Megan i Hari trudili da to sakriju od sveta.

Otkriveno je ne samo da nisu izbacili dovoljno materijala, kao i da je Hari zvao porodicu da mu pomogne oko ideja za epizode, već je i Markl lažirala intervjue, odnosno njen glas je nasnimljen, dok je razgovor sa gostima vodila njena asistentkinja. 

Megan Markl izgubila je ugovor sa Spotify.
WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega se šuška da im je sada brak i u ozbiljnoj krizi nakon što su se navodno vojvotkinja i vojvoda od Saseksa razdvojili na neko vreme kako bi rešili ono što ih muči i "zacelili" svoju vezu, pisao je juče RadarOnline.

“Pokušavaju da shvate šta ih je snašlo. Hari se ne uklapa u površan glamurozan holivudski život Megan Markl", rekao je izvor i napomenuo da se nada da će princ "pronaći sebe". Insajder blizak paru izjavio je pak za "Page six" da to nije tačno i da je u braku vojvotkinje i vojvode sve u redu.

Neki izvori tvrde da je u braku Megan i Harija sve u redu, drugi da ništa ne štima.
Profimedia 

I ranije se pisalo da par navodno ima bračne probleme pa čak i da Megan Markl želi razvod jer je iskoristila Harija za svoje ciljeve- da se što bolje pozicionira na javnoj sceni, i više joj on nije potreban.

Mnogi smatraju da je Megan iskoristila Harija za svoje ciljeve.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hari bi uskoro trebalo da otputuje u Afriku kako bi snimio dokumentarac za Netflix. On ovaj kontinent smatra svojom drugom kućom i tamo je najbliži sebi.

Izvor je poručio da Saseksovi imaju velike finansijske probleme nakon što su se preselili u Montesito u Kaliforniji u martu 2020. kada su se povukli sa funkcija viših članova britanskog dvora.

Princ Hari ima ogromne probleme sa finansijama.
TOBY MELVILLE / AFP / Profimedia 

"Oni su pod ogromnim finansijskim pritiskom da finansiraju svoj raskošni životni stil u Kaliforniji, uključujući njihovu vilu od 14 miliona dolara i veliko osiguranje. Taj stres, zajedno sa njihovim emocionalnim problemima, verovatno im je napravio pakao od života", poručio je izvor.

Nakon glasina o razvidu mnogi su se setili kako je bivši američki predsednik Donald Tramp kog je Megan kritikovala, a i on nju, rekao prošle godine da će se raspasti brak poznatog para.

Tramp nije ljubitelj Megan.
DPPA / ddp USA / Profimedia 

"Hari je pod kontrolom. Neću iskoristiti puni izraz, ali mislim da znate na što mislim. On je potpuno pod njenom kontrolom, nikad nisam video tako nešto. Nisam fan Megan Markl od početka. Mislim da vuče Harija za nos. Kraljica je trebalo da mu kaže: "U redu, to je tvoj izbor, ali više nemaš titule i nemoj više da dolaziš". On nema poštovanja prema kraljici i to je sramotno. Veoma dobro procenjujem. Kao što znate predvideo sam gotovo sve. To sa njih dvoje će se završiti loše. Nisam fan Megan Markl. Princu želim mnogo sreće, trebaće mu", rekao je Tramp u emisiji Pirsa Morgana, velikog kritičara vojvotkinje i vojvode.

"Hari i Megan ne žive zajedno"

"Nadajmo se da će im odvojeno vreme na različitim kontinentima pomoći da pronađu sve što im je potrebno da nastave dalje", poručio je izvor o odlasku princa u Afriku.

Megan Markl i Hari žive odvojeno.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

U međuvremenu je aninomno Deuxmoi dojavljeno da je par "prodao svoju vilu u Montesitu" kao i da Hari živi "na drugom mestu".

"Nisam siguran je li kuća prodata, ali čuo sam pre nekoliko nedelja da se on odselio", rečeno je. A izvor je za RadarOnline istakao da je otkazivanje ugovora sa Spotify promenilo tok veze slavnog para. Međutim, dok je Hari veoma zabrinut zbog finansija, Megan nema problem da troši ogromne sume novca na dizajnirane komade, te je nedavno, do pijace prošetala nove skupe naočare od "samo" 1.059 dolara odnosno 943 evra, a povodac za psa bio je takođe sitnica - 128 dolara, odnosno 114 evra.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!