Kejt Midlton i Megan Markl ponovo su se našle u klinču, ali ovog puta zbog neočekivanog razloga. Dok su sa jedne strane omiljenu princezu hvalili zbog besprekornih modnih izdanja na Vimbldonu kojim je opravdala titulu fashion ikone, omražena vojvotkinja uslikana je na pijaci, što ne bi bilo ništa sporno da nije malog detalja - cene njenog outfita.

Podsetimo, Megan i Hari od samog početka su na meti kritika zbog više nego kontradiktornih izjava i udara na kraljevsku porodicu od koje su živeli. Kako su mnogi komentarisali "oni bi ne rade ništa, da ih ne slikaju i da se nigde ne pojavljuju, ali da uživaju u kraljevskim povlasticama". 

Megan Markl i Hari želeli su kraljevski novac ali ne i da rade
Profimedia 

Kada je dvor zavrnuo slavinu" to je izazvalo ogroman bes, koji se jasno mogao videti u brojnim njihovim intervjuima, biografiji "Spare", kao i dokumentarcu na Netfliksu. Njihovu novonastalu slavu pokušali su da naplate, potpisavši multimilionski ugovor sa Spotify-jem, što bi bilo sjajno da su ispoštovali ugovor i da nisu lažirali intervjue. 

Megan Markl i Hari izrazili su bes u intervjuima.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ne samo da nisu snimili obećan broj epizoda, već je Meganin glas samo nasnimljen na neke intervjue, što su i pojedini učesnici potvrdili. Dakle, ponovo je bila aktivna priča - ne žele da rade, ali žele novac.

Zbog bruke koja je pukla kada se saznalo da su asistenti Megan vodili intervjue, brojni drugi sponzori su im okrenuli leđa, ali i prijatelji. Zapravo, njihov tim ih je savetovao da ubuduće "nastupaju" zasebno, a ne kao Saseksovi jer su na taj način poprilično ukaljali svoj ugled. 

Megan i Hasri ukaljali su ugled.
Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 

Megan je prestravljena zbog svega što se izdešavalo, iako pokušava da ostavi utisak da je sve okej. Čak i sada kada su je paparaci uslikali na pijaci, Markl je bila, prema rečima očevidaca veoma rasejana, ali se trudila da bude prijatna prema ljudima. 

U vreme kada je Kejt blistala na Vimbldonu, Megan je kružila bazarom u košulji i lanenoj haljini, a look je "začinila" preskupim avijatorkama brenda Linda Farrow čija je cena 1.059 dolara odnosno 943 evra.

No to nije sve, povodac psa za psa Kijana košta neverovatnih 128 dolara, odnosno 114 evra. Dakle, izgleda kao "obična smrtnica", ali nije "obična smrtnica"jer Megan ni za pijacu ne bira opuštenu garderobu, već brendiranu.

Ona je inače i prekršila pravilo pijace jer tu psi nisu dozvoljeni. Ali, ako ste Megan, pravila za vas ne važe (zvuči poznato?).

Zbog toga je ni sada nisu zaobišli komentari o snobizmu i da je "sponzoruša", kao i da je "osrednja glumica željna slave". Ovakvi komentari apsolutno nisu opravdani, iako je jasno zbog čega mnogi tako misle. 

Od kako se udala za Harija, Megan se iz godine u godinu viđa u sve skupljim izdanjima, a čak je i njena kuća poput izloga brendiranih stvari. Poslednje izdanje samo je pokazalo da "pati" od marki, dok sa druge strane, Kejt koju su najviše "pljuvali" i te kako se može videti i u stvarima koje koštaju par hiljada dinara, i u ponovljenim outfitima što kod Megan nikad nije slučaj.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!