Novi dan, nova Megan Markl drama. Od kako se saznalo da je Spotify raskinuo ugovor sa vojvotkinjom, zbog čega je ostala bez 20 miliona dolara, mnogi su se pitali šta je tačno razlog. 

Megan Markl ostala je bez 20 miliona dolara.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najpre se pisalo da Megan nije snimila dovoljno materijala sa 'Archetypes' da bi dobila punu isplatu. Međutim, sada je procurilo nešto što je bacilo potpuno novo svetlo na celokupnu priču o podkastu i za šta se smatra da je pre razlog otkaza. 

Kako je pisao New York Post, jedan od problema bio je taj što Megan nije vodila svoje podkaste i da ih je većina lažirana. Podnews je preneo da su neke od intervjua u emisiji vodili članovi njenog osoblja, a produkcija je kasnije snimila Meganin glas koji je postavljao pitanja. Dakle, Meghan s mnogim svojim gostima nikad nije razgovarala.

U svom podcastu koji se sastojao od 12 epizoda ugostila je niz istaknutih gostiju, uključujući Maraju Keri, Serenu Vilijams, Mindi Kaling i druge. Iako je Megan možda intervjuisala neke od njih, ovo nije prvi put da su postavljena pitanja o njenom doprinosu procesu intervjuisanja  drugih ljudi koji su se pojavili u 'Archetypesu'.

U avgustu prošle godine, jedna od gošći podcasta, Alison Jarou, novinarka iz Njujorka, otkrila je da zapravo nije razgovarala s Megan kada je snimala za emisiju, već sa članom njene producentske kuće.

Alison je raskrinkala Megan.
Instagram 

Alison, koja se pojavila u epizodi emisije pod nazivom 'To ‘B‘ or not to ‘B‘?' otkrila je u objavi na društvenim mrežama, nedugo nakon što je njen intervju snimljen, da se razgovor zapravo odvijao s audioproducentkinjom Farom Safarfi.

Uz svoju fotografiju ispred znaka za Gimlet, kompaniju za audio produkciju, Alison se zahvalila Fari što je tako "sjajna novinarka".

Alison Jarou objavila je da nije pričala sa Megan u podkastu.
Instagram 

Podsetimo, Megan i Hari su navodno potpisali ugovor vredan 20 miliona dolara sa Spotifyjem za projekat krajem 2020, ali oni bliski čelnicima streaming platforme tvrdili da kraljevski par nije zadovoljio po pitanju produktivnosti koja je potrebna za primanje pune isplate.

Ipak, iz Meganinog tima kažu da će nastaviti sa snimanjem i da će se podkasti emitovati na drugoj platformi.

Dan nakon što je objavljena vest o Meganinom i Harijevom raskidu ugovora sa Spotifyjem, Bil  Simons, voditelj inovacija i monetizacije popularnog Spotifyja, u svojoj ih je epizodi nazvao 'je***** prevarantima'.

Bil, sportski novinar koji je osnovao podcast mrežu 'The Ringer' i prodao je Spotifyju 2020. za 200 miliona dolara, obrušio se na princa Harija (38), rekavši da se sastao s kraljevskom porodicom preko Zooma, a na sastanku je, kaže, pokušao da "dobije njihovu pomoć sa idejom za podkast".

- Umara me. Šta on donosi na sto? Samo cvili i stalno daje intervjue. Koga briga za njega? Koga briga za njegov život? - dodao je Simons.

- Živite u Montesitu i samo prodajete dokumentarce i podkaste i nikoga nije briga šta imate da kažete o bilo čemu, osim ako ne govorite o kraljevskoj porodici i samo se žalite na njih- dodao je ljutito o njemu i Megan, a mnogi su saglasni sa njegovim rečima.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!