Megan Markl konačno je lansirala svoj podkast "Archetypes", a u prvoj epizodi ugostila je slavnu teniserku i njenu dugogodišnju prijatlejicu Serenu Vilijams.

Njih dve su razgovarale o raznim predrasudama koje se odnose na žene, ali su obe ispričale i svoje lične priče o raznim iskušenjima i kriznim situacijama s kojima su se susrele kao majke.

Tako je Megan podelila i sećanje na neprijatan događaj kad je otišla na prvu turneju sa princom Harijem. Ostavili su malog Arčija, koji je tad imao samo četiri i po meseca, sa dadiljom u palati, a njih dvoje su bili u zvaničnoj poseti Južnoj Africi.

Megan Markl ispričala je stravičan incident koji se desio kada je Arči imao samo 4 meseca.
printscreen/youtube/The Sun 

- Sleteli smo u Afriku i morali smo Arčija da ostavimo u kući koju su nam obezbedili. On je trebao da ode na popodnevno spavanje, a mi smo morali da odmah prisustvujemo zvaničnom događaju - priča Megan i nastavlja:

- Desio se trenutak gde sam održala govor devojčicama i ženama, završili smo, seli u auto da krenemo ka kući, a oni su nam rekli: 'Desio se požar u rezidenciji, u bebinoj sobi - pričala je Megan, a glas je počeo da joj podrhtava.

Serena je bila šokirana, a Megan je priznala da ovo nikome nije ispričala do sada.

- Vratili smo se, naša neverovatna dadilja Loren bila je u suzama. Trebalo je da stavi Arčija da spava, ali je odlučila da ode po grickalice pre toga i da njega ponese sa sobom. U tom periodu, dok je ona bila u prizemlju, grejalica u sobi se zapalila, nije bilo detektora dima, neko je osetio dim, otrčao po aparat za gašenje požara i ugasio vatru. Arči je trebalo u tim trenucima da spava u sobi - ispričala je Marklova.

Megan je ispričala da su svi bili potreseni, te da umesto da budu sa svojim sinom, oni su morali da odu na sledeći događaj.

- Fokus je uvek na ono kako stvari izgledaju, a ne kako se vi osećate. Stavljeni smo u kutije i obeleženi, a ljudi nisu ni svesni šta se dešava iza scene - zaključila je ona.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!