Novi dan, nova drama na relaciji Megan Markl - kraljevska porodica. Ovog puta, glavna meta bila je Kejt Midlton koja je, ni kriva ni dužna, postala deo novog sramnog skandala nakon emitovane prve sezone hit serije na Amazon Prime "Citadel" u kojoj glumi dobra prijateljica Megan Markl Prijanka Čopra.

Kejt Midlton ponovo je u centru skandala.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nije tajna da prijatelji Megan, ne biraju ni vreme ni mesto da "opletu" po Vilijamu i Kejt, međutim, nije se baš očekivalo da će neko od onih koji toliko javno propagiraju da "žena ženi ne bude vuk", na jeziv način ponizi nekadašnju vojvotkinju od Kembridža.

Prijanka Čopra ponizila je Kejt.
Shutterstock 

Naime, u trećoj epizodi serije, Čopra, koja igra špijunsku agentkinju Nadiju Sinh, daje uputstva za preko slušalice, navodi Daily Mail.

Tokom sastanka sa šefom kriminala, glumica navodno drugom liku kaže: "Šef oružanih snaga? Možda ste me pitali kako da se nađem između nogu vojvotkinje od Kembridža!"

Iako je Midlton proglašena za princezu od Velsa nakon što je kraljica Elizabeta II umrla u septembru, u vreme snimanja prve sezone još uvek je nosila titulu vojvotkinje od Kembridža. 

Međutim, ni predstavnici Amazona, ni Čoprini predstavnici za štampu za sada se nisu oglašavali povodom svega. Problem je u tome što Prijanka u prošlosti nije imala problem da insistira da se određene rečenice promene u scenariju, ali ne i kada je reč o Kejt koju otvoreno ne voli što je i pokazala. 

Čopra (40) je godinama bliska prijateljica sa Markl (41) i čak je prisustvovala njenom kraljevskom venčanju. Tada se pričalo da je Megan rasplakala Kejt, da bi vojvotkinja to demantovala u svom dokumentarcu, i rekla da je zapravo ona bila ta koja je plakala. 

Četiri meseca nakon tog otkrića Čopra je sedela odmah iza Midlton i princa Vilijama na Vimbldonu i ignorisala par, prevrtala očima i odbila da tapše kada je par ušao u ložu što su radili drugi. "Ovo što je uradila Prijanka bilo je nevaspitano", smatrali su mnogi, ali mnogi se slažu da to što nije htela ni da pogeda u njihovom smeru dovoljno govori o celoj situaciji.

Sada, ukoliko se ispostavi da je istina da u seriji postoji sporna rečenica, jasno je da će Čopra ostati bez brojnih fanova. Mnogi komentarišu na mrežama da su ovakve i slične rečenice jednostavno pogrešne, i da ponižavaju svaku ženu, a ne samo Kejt Midlton. 

Prijanka Čopra i Megan Markl su bliske prijateljice.
Instagram 

"Ali osoba koja je sada poznata samo zato što izgleda poput babe 13 godina mlađem mužu daje sebi za pravo da ovako ponizi Kejt", "Okej, Megan ti je drugarica, ali zar ti nisi beše protiv ovakvih stvari? Umesto da budeš bolja osoba, ti si odlučila da budeš gora", "Jesi zato uzela surogat majku da se ne ugojiš, da bi mogla da glumiš u seriji u kojoj ponižavaju Kejt", samo je delić koji se ogao pročitati, a ostaje da vidimo da li će se u skorije vreme ova sporna situacija razrešiti.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!