Da ljubav ne poznaje godine najbolje govori brak Prijanke Čopre i Nika Džonasa. Iako je od njega starija 11 godina, glumica i misica i poznati muzičar vole se i dalje kao prvog dana, iako su mnogi pokušali da im sruše ljubav.

Ono što je mnogima bolo oči je upravo to što je Čopra starija, iako, da je situacija obrnuta, sve bi se spominjalo sem godina. Dakle, muškarcima je dozvoljeno da "šetaju" i duplo mlađe, ali kada je žena ta koja nađe takvog partnera, onda je problem?! 

Prijanka Čopra i Nik Džonas ne haju za razliku u godinama.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zbog svega su Prijanku, iako je jedna od najlepših žena sveta, neretko "častili" pogrdnim komentarima. Govorili su da "izgledaju poput mame i sina", "da Nik zaslužuje mlađu", "da ne idu kao par", a komentari su nekad i prelazili granice ljudskog kada se, upravo zbog razlike u godinama govorilo da je "matora da rađa", što nijedna žena nikada ne bi trebalo da sluša.

Prijanka Čopra našla se na meti komentara da je Niku poput mame.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Priče su bile glasnije kada su dobili ćerkicu Malti pre godinu dana, a koju je na svet donela surogat majka, a i tada su po Prijanki osuli drvlje i kamenje jer se odlučila da dobije potomstvo na ovakav način, navodno, kako su neki pričali, jer su im zauzeti rasporedi, i jer ne želi da pokvari liniju. Nažalost, roditelji su prošli pravu agoniju po rođenju naslednice, te je malecka provela čak 100 dana na intezivnoj. 

Srećom, devojčica je dobro, a nedavno su je ponosni roditelji prvi put pokazali, kada se Prijanka slikala za Vogue. Ipak, tada joj je sakrila lice. Sada su odlučili da devojčicu ipak pokažu, a za to su imali poseban razlog. 

Naime, braća Džonas dobila su zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, i tada su Nik i Prijanka prvi put odlučili da otkriju lice njihove devojčice. 

"Tako sam ponosna, ljubavi", poručila je glumica na Instagramu, ali glavna zvezda događaja ipak je bila mala Malti koja je ukrala svu pažnju. I Nik se u jednom trenutku obratio svojoj supruzi sa bine i pokazao da je najbolji muž ikada uputivši joj reči koje bi istopile srce bilo koje žene.

"Za moju prelepu ženu, ti si smiraj u ludilu, stena u oluji, i volim da budem u braku satobom. To je najveći dar. Volim da budem roditelj s tobom, tako Malti Mari... Zdravo, dušo. Jedva čekam da dođem ovamo sa tobom za 15 godina i osramotim te pred tvojim prijateljima", poručio je sa bine Nik izazvavši oduševljenje okupljenih i dokazavši da ih nisu doticale ružne reči, niti će ikada, a tako, složićete se, i treba da bude.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!