Prijanka Čopra postala je majka u januaru ove godine, a slavna glumica i nekadašnja misica svoje prvo dete dobila je uz pomoć surogat majke. Ona je na Instagramu podelila lepe vesti, kada je otkrila i da je beba prevremeno rođena.

"Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo dobili dete preko surogat majke. Molimo za privatnost tokom ovog specijalnog vremena u kom želimo da se posvetimo porodici," napisala je glumica. 

Inače, Prijanku su već neko vreme pratile priče o sterilitetu, pogotovo što je u braku sa 10 godina mlađim muzičarem Nikom Džonasem. Govorilo se i da u njihovom braku postoje problemi nakon što je glumica skinula prezime Džonas sa svog Instagrama, ali je par sve demantovao.

Prijanku Čopru prozivali su jer je starija od svog muža.
Shutterstock 

Nažalost, priče da Prijanka ne može da ima decu postale su glasnije nakon što je izvor blizak slavnom paru rekao da iako je sve u redu sa Prijankim zdravljem, stvari nisu lake kada ste u kasnim tridesetim.

"Sve je u redu sa Prijankinim zdravljem. Ona nema problem sa sterilitetom, ali ima 39 godina i stvari ne postaju lakše", rekao je izvor. "Duže vreme su pokušavali da dobiju bebu, ali se prosto nije ništa dešavalo", objasnio je izvor.

"Sve je u redu i sa njim i sa njom, ali njihovi rasporedi su gusti, i nisu mogli da se usaglase da budu uvek tu kada ovulira, a godine idu, pa je ovo bio lakši način i izbor je pao na surogat majku koju su zajedno odabrali", završio je insajder i otkrio da je termin bio april, te da se beba rodila poprilično ranije.

Prijanka Čopra i Nik Džona postali su roditelji zahvaljujući surogat majci.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mnogi su osudili to što "par nije nalazio vreme za tako bitnu stvar" i govorili da "imaju dovoljno para, šta će im još miliona", a neki su išli toliko daleko da su optužili glumicu da je izabrala surogatstvo zarad "trenda" koji vlada u Holivudu, kako glumice ne bi "uništile" svoja tela.

Za sve ovo vreme Prijanka i Nik se nisu oglašavali, iako su redovno postavljali fotografije iz svakodnevnog života na svojim društvenim mrežama, a sada su iznenadili svoje pratioce i konačno pokazali ćerkicu Malti Mari prvi put. Povod je bio praznik "Mother’s Day", a na fotografiji Prijanka drži malenu ćerku u naručju koja je obučena u lila haljinu od tila, dok na glavi ima mašnu. 

"Na ovaj Dan majki ne možemo a da ne razmišljamo o ovih poslednjih nekoliko meseci i o rolerkosteru na kojem smo bili, a koji sada znamo, da su mnogi ljudi takođe iskusili. Posle više od 100 dana u intenzivnoj, naša devojčica je konačno kod kuće" započela je Prijanka.

"Putovanje svake porodice je jedinstveno i zahteva određeni nivo vere, i dok je naše bilo nekoliko meseci izazova, ono što postaje potpuno jasno, retrospektivno, jeste koliko je svaki trenutak dragocen i savršen. Presrećni smo što je naša devojčica konačno kući, i samo želimo da se zahvalimo svakom lekaru, medicinskoj sestri i specijalisti koji su nesebično bili tamo na svakom koraku. Naše sledeće poglavlje počinje sada, a naša beba je stvarno "badass". Mama i tata te vole", napisala je glumica i obratila se i suprugu s rečima da "ne postoji niko s kim bi prošla sve to osim sa njim", te mu se zahvalila što ju je učinio majkom.

Prijanka Čopra i nik Džonas ne skrivaju svoju ljubav.
Instagram 

Naravno, istog trenutka ispod fotografije ređali su se komentari podrške. 

"Bravo", "Čestitam", "Dobrodošla princezo", "Blistate", "Zaslužili ste svu sreću ovog sveta"... pisali su oduševljeni obožavatelji, a ovog puta, negativnih komentara gotovo da nije bilo. 

Podsetimo, Nik i Prijanka venčali su se u Indiji 2018. godine, a godinama unazad su ih pratili negativni komentari zbog razlike u godinama.

Prijanka Čopra i Nik Džonas venčali su se u Indiji 2018. godine.
Instagram 

Iako je Prijanka prelepa žena, javnost nije propustila priliku da se našali se na račun velike razlike u godinama, pa su se tako često mogli čuti komentari kako deluje kao da je majka svom partneru.

Da se lepo slažu i uživaju u svojoj ljubavi, koju ne prikazuju na sva zvona javnosti, svedoči i dolazak prinove u njihovu porodicu, a kako izgleda razlika od 10 godina između supružnika pogledajte u galeriji:

Shutterstock, Instagram Prijanka Čopra i Nik Džonas na meti osuda zbog dobijanja bebe putem surogat majke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!