Prijanka Čopra i Nik Džonas definitivno imaju brak iz snova, ali jedna stvar mnoge interesuje. Zbog čega su se odlučili na surogat majku? Da li je to zbog zdravstvenih pitanja ili pak trenda? Nakon što su Nikova braća dobila decu, počela su da kruže nagađanja da se par bori sa sterilitetom, s obzirom na to da je Prijanka Čopra deset godina starija do svog supruga. Ipak, šta se krije iza tih priča?

Čopra Džonas i Džonas su počeli da se zabavljaju u maju 2018. godine

Počeli su da šalju poruke jedno drugom u septembru 2016. godine, a sreli su se u februaru 2017. na zabavi Veniti Fera, gde se Džonas prisetio da je bio toliko zatečen njome da je kleknuo na jedno koleno i rekao:

„Ti si stvarna. Gde si bila celog mog života?"

Zajedno su prisustvovali Met Gala balu 2017. godine, ali njihovi zauzeti rasporedi značili su da se više nisu videli sve do Met Gala bala 2018. Tada je njihova veza zaista uzela maha i nakon tri sastanka, Džonas je shvatio da želi da je oženi.

Verili su se u julu 2018, ali to nisu potvrdili do avgusta iste godine

Džonas je za Vog rekao da ju je zaprosio na Kritu u Grčkoj dok su slavili njen 36. rođendan. Pevač je takođe rekao da je Prijanka ostala bez reči i da je ćutala oko 45 sekundi pre nego što je odgovorila sa "DA". Njihove porodice su se tada sastale u Indiji kako bi proslavile veridbu i podelile vest sa fanovima. Čopra Džonas je imala ekstravagantno venčanje, kao i devojačko veče u Evropi.

Prijanka Čopra i Nik.
Instagram 

Par se venčao u palati u Džodpuru u Indiji

Raskošna palata ima hotel i muzej sa pet zvezdica i 347 soba. Tamo su imali dve ceremonije, tradicionalnu indijsku ceremoniju i hrišćansku službu koju je vodio Džonasov otac. Za zapadnjačku ceremoniju, glumica je nosila haljinu Ralfa Lorena izrađenoj po meri koja je uključivala motive sa visokim izrezom, cvetovima i veo dug čak 30 metara. Na unutrašnjem reveru Džonasovog smokinga, nosio je mali komad njene čipkane venčanice sa izvezenim rečima „Mi Jaan“, što u prevodu znači „Moj život". Na hinduističkoj ceremoniji, Čopra je nosila crvenu odeću koju je 110 žena vezlo, a za to je bilo potrebno ukupno 3.720 sati da se napravi.

Prijanka Čopra i Nik Džonas dobili bebu putem surogat majke.
Scott Garfitt/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zašto je Prijanka Čopra izabrala surogat majčinstvo umesto da sama rodi svoje prvo dete?

Sredinom januara prošle godine, indijska glumica i njen suprug Nik Džonas postali su roditelji. Kako je par najavio: u tome im je pomogla surogat majka. Prema pisanju Njujork Posta, glumica je dobila devojčicu, koja je rođena u bolnici u južnoj Kaliforniji, štaviše, 12 nedelja pre vremena.

Iako postoji mnogo medicinskih razloga zbog kojih parovi biraju ovaj put, prema nekim izvorima, Prijanka i Nik su izabrali da imaju bebu preko surogat majke zbog njihovog zauzetog radnog rasporeda - oni često provode vreme daleko jedno od drugog. Naveli su da razlog nije taj da je indijska glumica i nosilac titule Mis sveta imala neku vrstu problema sa plodnošću. Oni fizički nisu mogli da nađu vremena da „začnu bebu kada ovulira“.

Prijanka i Nik definitivno nisu prvi slavni par koji je dobio bebu na ovaj način. Kim Kardašijan i Kanje Vest su dvoje od četvoro dece dočekali preko surogat majke. Kao i Sara Džesika Parker i Metju Broderik, Džimi Falon i Nensi Džuvonen Falon, Tajra Benks i, čini se, Naomi Kembel.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!