Prijanka Čopra i Nik Džonas postali su roditelji devojčice Malti Mari u januaru prošle godine, a za sve ovo vreme retko su je pokazivali kako na mrežama, tako i u javnosti. Beba je došla na svet zahvaljujući surogat majci, međutim, kako je bila prevremeno rođena, provela je 100 dana na intezivnoj. 

Inače, Prijanku su već neko vreme pratile priče o sterilitetu, pogotovo što je u braku sa 13 godina mlađim muzičarem Nikom Džonasem. Nažalost, priče da Prijanka ne može da ima decu postale su glasnije nakon što je izvor blizak slavnom paru rekao da iako je sve u redu sa Prijankim zdravljem, stvari nisu lake kada ste u kasnim tridesetim.

prijanka čopra dobila je bebu zahvaljujući surogat majci.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Sve je u redu sa Prijankinim zdravljem. Ona nema problem sa sterilitetom, ali ima 39 godina i stvari ne postaju lakše", rekao je izvor. "Duže vreme su pokušavali da dobiju bebu, ali se prosto nije ništa dešavalo", objasnio je izvor.

"Sve je u redu i sa njim i sa njom, ali njihovi rasporedi su gusti, i nisu mogli da se usaglase da budu uvek tu kada ovulira, a godine idu, pa je ovo bio lakši način i izbor je pao na surogat majku koju su zajedno odabrali", završio je insajder. Zbog ovoga su glumicu razapeli na mrežama, optužujući je da je zbog trenda unajmila surogat majku i osudili je što za tako bitnu stvar ne može da nađe vreme.

Za sve ovo vreme, par se nije oglašavao po pitanju te teme, a sada je Prijanka prvi put odlučila da i zavnično predstavi svoju ćerkicu, i to na fotografisanju za Vogue, a fotografije su se već našle na mrežama. 

Majka i ćerka bile su u crvenim haljinama, a fotografije su oduševile njene pratioce. Lepa glumica je izgleda nestvarno, a ljudi ne prestaju da ostavljaju pozitivne komentare. 

"Prelepe", "Božanstvene majka i ćerka", "Ovo je jedna od tvojih najlepših slika", "Konačno da se ova fantastična žena ponovo nađe na naslovnici Voga, zaslužila je"... samo je delić onoga što se moglo pročitati, ali...

Kako to obično biva, uvek mora da se nađe i neko ko se napravio pametan, i ostavio više nego ružan komentar. "Nisi je poptuno pokazala na fotografiji. Koja je onda poenta ovakvih snimanja", napisao je neko, a pratoci lepe glumice odmah su skočili u njenu odbranu.

"Kakve veze ima, fotografija je i dalje prelepa", "Baš zato! Zbog takvih kao ti i ne treba da svoje dete izlaže komentarima", "Ima pravo da radi šta hoće. Hoćeš da kažeš da to umanjuje lepotu fotografije?", "Prijanka štiti svoje dete, šta ti nije jasno", pisali su u odgovorima na komentar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!