Nakon što se saznalo da je ukinut podkast na Spotify platformi koji im je donosio milione, Megan Markl i princ Hari pojavili su se u javnosti svega nekoliko puta, a pogotovo ne zajedno. 

Čak i nedavno, na proslavi Dana nezavisnosti, Hari je bio na jednoj strani sa Lilibet, Megan na drugoj, što je mnoge iznenadilo i začudilo. A pridružili su se jedno drugome tek kada su krenuli sa parade.

Međutim, čini se da je nekadašnja vojvotkinja odlučila da posluša savet stručnjaka zaduženih za njenu karijeru, a sve kako bi spasila "ugled". 

Kako tvrdi OK Magazine, Megan je od stručnjaka za marketing dobila savet da se udalji od "brenda Saseksovih" jer veruju da u tome "nema budućnosti".

Megan Markl je savetovana da se skloni od Harija.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Oni imaju osećaj da će, ako više bude radila sama, Megan imati više prilika da spase svoju karijeru", kaže izvor blizak vojvotkinji od Saseksa.

Kompanija Spotify nedavno je raskinula ugovor s parom, vredan čak 20 miliona dolara, a par to nije očekivao.

"Megan je izbezumljena zbog raskida sa Spotify-em posledica koje su usledile. To ju je totalno oborilo. Ne može da veruje da ju je jedan od njihovih izvršnih direktora javno napao, a krajnje je ponižavajuće i iscrpljujuće biti obeležen kao "prevarant"", ističe izvor i dodaje da je to brutalan poziv realnosti i alarm da nešto mora da se menja da bi Hari i Megan zadržali svoju popularnost.

Marketing stručnjaci smatraju da Megan treba da istupa samostalno, a ne sa Harijem.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zato je, piše Marie Claire, Megan Markl dobila savet da ubuduće javno istupa kao samostalna žena, a ne deo Saseksovih.

Dalje se tvrdi da će vojvotkinja ostati u sferi šou-biznisa, dok će se princ Hari fokusirati na humanitarni rad. Megan navodno planira da ponovo pokrene svoj blog The Tig, koji je vodila dok nije ušla u kraljevsku porodicu, a Hari će uskoro objaviti dokumentarac Heart of Invictus i, zatim, jedan o Africi.

Megan Markl će od sada da istupa samostalno.
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Inače, Megan je navodno u jednom trnutku imala i sulud plan da se vrati u Holivud, međutim, s obzirom da je okarakterisana kao "osrednja glumica", niko nije želeo da joj ponudi ulogu kakvu je očekivala. 

Megan je okarakterisana kao osrednja glumica.
Sharkpixs / Zuma Press / Profimedia 

Podsetimo, pre samo nekoliko nedelja saznao se i pravi razlog raskida ugovora sa Spotify-jem. Najpre se pisalo da Megan nije snimila dovoljno materijala sa 'Archetypes' da bi dobila punu isplatu, međutim glavni problem je bio taj što Megan nije vodila svoje podkaste i da ih je većina lažirana.

Podnews je preneo da su neke od intervjua u emisiji vodili članovi njenog osoblja, a produkcija je kasnije snimila Meganin glas koji je postavljao pitanja. Dakle, Meghan s mnogim svojim gostima nikad nije razgovarala.

U svom podcastu koji se sastojao od 12 epizoda ugostila je niz istaknutih ljudi, uključujući Maraju Keri, Serenu Vilijams, Mindi Kaling i druge. Iako je Megan možda intervjuisala neke od njih, ovo nije prvi put da su postavljena pitanja o njenom doprinosu procesu intervjuisanja drugih ljudi koji su se pojavili u 'Archetypesu'.

Megan Markl izgubila je podkast jer je lažirala intervjue.
Lev Radin / Zuma Press / Profimedia 

U avgustu prošle godine, jedna od gošći podcasta, Alison Jarou, novinarka iz Njujorka, otkrila je da zapravo nije razgovarala s Megan kada je snimala za emisiju, već sa članom njene producentske kuće.

Alison Jarou raskrinkala je Megan.
Instagram 

Alison, koja se pojavila u epizodi emisije pod nazivom 'To ‘B‘ or not to ‘B‘?' otkrila je u objavi na društvenim mrežama, nedugo nakon što je njen intervju snimljen, da se razgovor zapravo odvijao s audioproducentkinjom Farom Safarfi.

Uz svoju fotografiju ispred znaka za Gimlet, kompaniju za audio produkciju, Alison se zahvalila Fari što je tako "sjajna novinarka".

Alison Jarou zahvalila se članici Meganinog tima.
Instagram 

Dan nakon što je objavljena vest o Meganinom i Harijevom raskidu ugovora sa Spotifyjem, Bil Simons, voditelj inovacija i monetizacije popularnog Spotifyja, u svojoj ih je epizodi nazvao 'je***** prevarantima'.

Bil, sportski novinar koji je osnovao podcast mrežu 'The Ringer' i prodao je Spotifyju 2020. za 200 miliona dolara, obrušio se na princa Harija (38), rekavši da se sastao s kraljevskom porodicom preko Zooma, a na sastanku je, kaže, pokušao da "dobije njihovu pomoć sa idejom za podkast".

"Umara me. Šta on donosi na sto? Samo cvili i stalno daje intervjue. Koga briga za njega? Koga briga za njegov život?", dodao je Simons.

"Živite u Montesitu i samo prodajete dokumentarce i podkaste i nikoga nije briga šta imate da kažete o bilo čemu, osim ako ne govorite o kraljevskoj porodici i samo se žalite na njih", dodao je ljutito o njemu i Megan, a mnogi su saglasni sa njegovim rečima.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!