Kada je reč o farmerkama, uglavnom važi da ih nikada nemamo dovoljno. Uvek nam "fali" onaj jedan par koji će dobro izgledati uz ove ili cipele ili čizme, te ne čudi što su trendseterke poludele za modelom iz kojih Megan Markl ne izlazi, a koji se izdvojio kao must-have komad za jesen i zimu 2022.

U pitanju je njen omiljeni brend Mom's Jeans, a upravo u njihovim modelima Marklovu smo do sada videli u nebrojeno prilika.

Vojvotkinja posebno voli cropped varijantu sa ravnim nogavicama koja se pokazala kao veoma zahvalna za kombinovanje kako uz ravnu obuću, tako i uz vrtoglave potpetice. Ne treba da čudi što je ovaj model bukvano konstantno rasprodan, jer su fashion devojke saglasne da svima dobro pristaje, te da se dobro kombinuje uz svu obuću. 

S obzirom da je blago iznad zgloba, dobro stoji i nižim i višim devojkama jer je dužina takva da ne skraćuje figuru. Sa druge strane, ravne nogavice čine da izgledate vizuelno vitkiji, što je takođe plus.  

Nevezano da li birate modele sa iscepanim kolenima, od svetlog ili tamnom džinsa, sa Mom's modelima nema greške baš  zato što su dizajnirani tako da prekrivaju stomak i ističu struk, a da opet budu doboljno elegantne i trendi čak i za večernje prilike.

To zna i Megan koja farmerke najčešćenosi uz baletanke, a nećete pogrešiti ni ako, umesto baletanki ponesete mokasine.

Dakle, ukoliko tražite model farmerica koje će se lako uklapati uz sve stilove, i koje ćete moći da nosite do mile volje, mom's modeli su idealan izbor ove jeseni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!