Bilo da ste osoba za karaoke night i koktele ili pak volite mir i tišinu lokalnog kafića, verovatno imate outfit za izlaske kom ste verni već godinama. Sada kada je lockdown u prošlosti, naša omiljena mesta za noćne izlaske ponovo su otvorena, ali možda nemate volje za sređivanje kao nekada.

Zato vam u nastavku donosimo nekoliko ideja za ležerne i cool outfite koji ne uključuju vrtoglave potpetice i pripijene haljine.

1. Oversized košulja + mini haljina

Iako mini haljine same po sebi mogu delovati otmeno, ako preko njih nabacite trendi oversized košulju, izgledaće znatno opuštenije.

2. Kratka košulja + chino pantalone

Chino pantalone obično se ne smatraju komadom za izlaske, ali izgledaće sjajno u kombinaciji s kratkom košuljom i elegantnom torbom.

3. Kožna jakna + karirane pantalone

Postoji li ijedan komad koji vas može u trenu učiniti tako cool kao kožna jakna? To je idealan komad za prelazak u jesen, a nosite ga uz trendi karirane pantalone i izgledaćete stylish gde god izašli.

4. Upečatljiva suknja + bela košulja

Mini suknje su se ove godine vratile u velikom stilu. Nosite ih s oversized košuljama i širokim topovima kako biste napravili kontrast s njihovim seksi vibeom. Dodajte i upečatljivu torbicu i svladaćete umetnost ležernih outfita za izlazak.

5. Sako + farmerke

Ovo je možda najsigurnija opcija za izlazak jer je možete nositi u svakoj prilici. Dodajte svileni top kako bi ovom jednostavnom outfitu dodali onaj x faktor za noćne sate.

6. Upečatljiva haljina + chunky nakit

Jednostavna haljina uz telo može se nositi na puno načina. Dodajte košulju za ležerni vibe ili je podignite na elegantniji nivo chunky nakitom i zalizanom punđom.

7. Tube top + crne pantalone + upečatljiva torbica

Gotovo svi u ormaru imamo par crnih pantalona pa zašto ih ne biste nosili u sledećem noćnom izlasku s trendi pripijenim topom, zlatnim minđušama i torbicom jarke boje?