Kada je reč o letnjoj obući, Hermesove kultne Oran japanke i Chanelove dad sandale već nekoliko sezona spadaju među najpoželjnije stilove za tople dane. Iako će vam u početku možda biti teško da zamislite kako bi izgledala kombinacija ovih prilično različitih modela, takav model već postoji na tržištu. Reč je o Hermes Chyprepapučama, koje su nedavno postale ozbiljan konkurent bezvremenskom Oranu.

Glavna karakteristika ovog modela, koji obožavaju trendseterke poput Pernille Teisbaek i Marie Von-Beherens, je njegova sposobnost da kombinuje dva veoma različita stila u istoj cipeli. Ova formula ih je učinila savršenim dodatkom za svaki izgled, bilo da je ležeran ili elegantan, i postavila ih tačno na pola puta između ležernih papuča i onih elegantnijih sandala. Pored toga, recenzije navode da su Chypre veoma udobne zahvaljujući ojačanom đonu i mekanom kožnom kaišu.

metro papuče
instagram/ _babytuna 

Poslednjih godina, modeli inspirisani Oranom mogli su se naći u gotovo svakoj letnjoj kolekciji high street brendova, pa nas ne čudi što smo ovih dana naišli na verodostojan duplikat.

Trendseterka Jelena Nikolić, poznatija kao Baby Tuna na mrežama, otkrila je na Instagramu mesto koje će zasigurno biti glavna destinacija devojaka koje su trenutno u potrazi za trendy papučama.

metro papuče
instagram/ _babytuna 

Reč je o modelu iz nove Metro kolekcije koji dolazi u klasičnoj crnoj, braon, krem, maslinastoj i kombinaciji braon i teksas napravljen je od veštačke kože. Dizajnom je neodoljivo sličan Hermesovom bestseleru, ali mu je cena znatno niža – u radnjama 3.890, dok je online cena 3.112 dinara.

metro papuče
Metro 

Bonus video

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon

   Izvor: Wanted A.N.