Kada je reč o obući za leto, mnogi su jedva dočekali da uskoče u neodoljive "natikače", chic papuče i otvorene sandale, međutim, postoje i oni koji nisu ljubitelji ovakvog tipa cipela. 

Srećom, nevezano da li im to posao ne dozvoljava ili prosto ne vole da pokazuju stopala, postoje sjajne alternative koje pariraju klasičnim izborima cipela za toplo vreme, počev od baletanki, preko romantičnih espadrila, zavodljivih sling-back i naravno, modela koji je ovog leta doživeo ogromnu popularnost - "mules", odnosno, zatvorenih papuča.

Osim što su neverovatno udobne, one su zlatna sredina između zatvorenih i otvorenih modela, i garantovano podižu svaki outfit za klasu, pogotovo ako je reč o unikatnim cipelama domaćih dizajnera.

Mi smo izdvojili 10 brendova koji su nas kupili na prvi pogled, a ukoliko ste u potrazi za savršenim mules modelom, nema sumnje da ćete pronaći idealan po svojoj meri.

1. Shiiclothing

2. Valter shoes

3. Aja Craft

4. NoD Shoes

5. L-tab Belgrade

6. Bulibasha style

7. Tanja design shoes

8. LILU shoes by Danijela Biškup

9. M-ishka

10. RISH shoes

Bonus video:

ZABORAVITE NA BOL U STOPALIMA: Evo kako ćete na najbrži način tačno odrediti koja VISINA ŠTIKLE vam savršeno odgovara TikTok/AnaSkid