Nema sumnje da su baletanke doživele ogromnu popularnost ove godine. Nevezano da li je reč o najtraženijim "balerinama" ili Mary Jane modelima, ulice su gotovo preplavljene obućom koja je sinonim za stil, ali i udobnost. 

Međutim, zašto ne bismo pored navedenih kvaliteta dodali i unikatnost? Upravo nam je gto bila vodilja kada smo pretraživali Instagram u potrazi za najlepšim modelima baletanki domaćih dizajnera. 

Izdvojili smo 10 koji su nas svojim modelima potpuno ostavili bez teksta, te ako ste u potrazi za savršenim baletankama, obavezno bacite pogled na obuću naših dizajnera.

1. Valter shoes

Neodoljive Valter baletanke već su nadaleko poznate, s razlogom. Beskrajno smo zaljubljeni u rumantične modele, i ne znamo koje pre da odaberemo. 

2. Abo shoes

Teško da nas je ijedan domaći brend tako brzo "kupio" kao što je to slučaj sa Abo shoes. Njihove baletanke i mokasine, a sada i espadrile upotpunile bi svaku kolekciju, i već možemo da se zamislimo u popularnim modelima koji su sinonim za leto.

3. NoD shoes

NoD baletanke sa kaiščićima toliko su lepe da se samo plašimo da se nećete zaustaviti na jednom paru. Udobne, stylish i drugačije, svaki outfit, pa i najobičniji podići će na novi nivo.

4. LILU shoes by Danijela Biškup

LILU shoes by Danijela Biškup definitivno su u samom vrhu favorita. Artsy unikatne modele nećete želeti da skinete - to vam garantujemo. 

5. Nasha posla

Naša posla kupiće vas ne samo neodoljivim modelima tašni, već i cipelama koje nose duh starih vremena na nov, moderan način.

6. Tanja design shoes 

Svaka žena treba da ima u svojoj kolekciji makar jedne ručno rađene cipele, a kada vidite fantastične modele koje potpisuje Tanja design shoes, nećete znati koje pre da izaberete, jer da, zaista su toliko lepe!

7. Gepetto

Šta da kažemo za obuću Gepetto osim - daj sve modele! I zaista, garantujemo da nećete znati koje pre da izaberete, pogotovo kada je reč o baletankama jer se u ponudi nalaze apsolutno svi modeli koji su trenutno aktuelni.

8. Rish shoes

Rich baletankice osvojile su nas na prvi pogled, a retro model osim što će se fantastično uklopiti sa svim što imate u ormaru i neviđeno je udoban, što ga čini idealnim za duge šetnje.

9. Solo obuća

Lista je nemoguća bez makar jednih Solo baletanki. Domaći brend poznat je po fantastičnim modelima cipela koje žene obaraju s nogu na prvi pogled, a s obzirom da je svaki par napravljen sa mnogo ljubavi, njihove baletanke sigurna su investicija. 

10. Ziggy obuća

Neodoljive Ziggy baletanke osvojiće vas na prvu. Bilo da vam se dopadaju Mary Jane ili klasični modeli, budite sigurni da je reč o ne samo lepoj, već i veoma udobnoj cipeli.