Ove sezone očekuju nas brojni novi trendovi. Kako se nalazimo u periodu u kojem se vraća moda police popularnih brendova prepunjene su komadima retro patika, baletanki i ostalih trendova koji su se ponovo vratili u fokus. Ponekad smo jednostavno siti kupovanja odeće za koju nismo sigurni hoće li biti u modi sledeće sezone već želimo kupiti nešto nosivo i lepo za duži vremenski period. Kada govorimo o nosivoj odeći, tu nam se nameće bezvremenski dezen, a to su pruge.

To dobro znaju i influenserke, kako domaće tako i strane, koje su ovog proleća već ponele neke zanimljive komade prugastog uzorka. Među domaćim trendseterkama koje neguju minimalistički stil izdvajaju se Una Krlić i Teodora Radovanović u čijim su stajlinzima komadi na pruge često viđeni. Tako smo ovoga puta primetili da, u poslednje vreme, Una obožava prugasti blejzer, dok Teodora favorizuje komplet pantalona i košulje koji zovemo i komplet pidžama.

Una

 Teodora

Dok su Anastasija i Tatjana odlučile da pruge ovog proleća nose na haljinama i komplet odelu, Dunja svoj prugasti džemper iskoristila kao aksesoar vezan oko vrata i na taj način uspela da jednostavan dnevni outfit učini interesantnijim.

Tatjana

Anastasija

Dunja

 Bonus video

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway