ELEGANTAN, PREFINJEN I RAZORNO SEKSI... Konstrakta bez ovog parfema ne izlazi na scenu, a obožavaju ga i muškarci i žene

Konstrakta obožava parfem koji je unikatan i drugačiji...

Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Evrovizija se možda jeste završila, ali interesovanje za našu predstavnicu Anu Đurić Konstraktu koja je nakon 10 dugih godina uspela da Srbiju vrati u top 5, nikad je veće.

Ljudi danima pričaju o njenom nastupu na polufinalnoj i finalnoj večeri, a zanima ih sve - ko je, šta je, šta voli, šta ne voli, gde se oblači, čiji nakit nosi, koji parfem nosi...

Doduše, jasno je da Ana ima nesvakidašnji stil oblačenja koji je demonstrirala i na čuvenom tirkiznom tepihu kada je prošetala u nestvarnoj kombinaciji domaćih dizajnera.

Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Da je naša Konstrakta "one of a kind" potvrđuje i izbor parfema, jer ono što ona voli možda nije svačiji "cup of tea", ali će bez sumnje ostaviti utisak jake, drugačije, samouverene, samosvesne, kreativne žene slobodnog duha.

Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Naime, Konstraktin omiljeni parfem je čuveni Patchouli Nobilekoji potpisuje Nobile 1942, a koliko ga voli, pokazala je upravo na evrovizijskom lajvu, odnosno behind the scenes.

pritnscreen/instagram 

Ovaj parfem važi za unisex mirise, odnosno, mogu ga nositi i muškarci i žene, a krase ga note citrusa, belog bibera, tamjana, gaik drveta, jasmina, marokanskog kedra, hrastove mahovine, sandalovine i tonke.

pritnscreen/instagram 

Ukoliko volite senzualne, drvenaste note, onda je ovo pravi miris za vas, čak i ako niste ljubiteli pačulija, jer je u ovoj mešavini on umiren drugim notama, a znalci ga opisuju kao "elegantnog, prefinjenog i razorno seksi", baš kakva je i Konstrakta.

S obzirom da je parfem neretko odraz onoga kakvi smo, u ovom slučaju, opis parfema zaista je slika i prilika Ane Đurić.

"Patchouli Nobile je eliksir mladalačkog duha, obuhvata dušu i izaziva čežnju za slobodom i hrabrost da se usudite i idete dalje. Budi želju za usavršavanjem, promenom i revolucijom", stoji na sajtu, a mnogi bi se složili da ove osobine krase upravo umetnicu koja je jednom pesmom uspela da ujedini Balkan, a potom i svet.

printscreen/Nobile 1942 

A ukoliko vas zanima koji su omiljeni parfemi drugih slavnih Srpkinja, pogledajte predloge u galeriji ispod:

Unsplash/ Laura Chouette, screenshoot/ sephora Pitali smo žene koje mirise najviše vole

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!