S dolaskom jeseni, vreme je da se posvetimo novim manikirima koji će obeležiti sezonu, a koji uglavnom donose bogate, zemljane tonove i tamnije boje koje savršeno odgovaraju nadolazećim, hladnijim danima. Ove sezone izdvojiće se nijanse braon i tamnocrvene koje će lako uneti dašak elegancije u naš celokupni izgled. Čokoladna braon će biti pravi favorit, posebno na kratkim noktima, dok će tamnocrvena u nijansi 'cherry cola', koja kombinuje crvenu i braon, noktima dati luksuzan i uglađen izgled.

Iako dominiraju zemljane boje, ljubitelji sjajnih i providnih efekata neće biti razočarani. „Stakleni“ manikir, koji je evolucija prošlogodišnjih hromiranih noktiju, postaće neizostavni trend, a treba naglasiti da se ovaj efekat postiže uz pomoć lakova sa hromiranim efektom, a idealan su izbor za one koji žele dodatni sjaj u jesenjim danima.

Pored toga, klasični francuski manikir i dalje ostaje bezvremenski favorit, a ove jeseni će se posebno isticati svojom elegancijom i suptilnošću. Ali ako više volite nešto drugačije, metalik nijanse će takođe biti veliki hit. Od srebrnih do bronzanih tonova, metalik manikir donosi dašak luksuza i sjaja i idealan je za hladnije dane.

Što se tiče oblika noktiju, badem nokti će biti u centru pažnje. Ovaj elegantni oblik izdužuje prste i pruža savršeno platno za eksperimentisanje sa umetnošću noktiju, dok rukama daje izduženiji i sofisticiraniji izgled, spremni za novu sezonu. Inspiraciju za najlepši jesenji manikir pronađite u nastavku teksta.

Instagram Nokti za jesen

 Izvor: Fashion.hr/ Wanted Vanja Pajović