Naučna istraživanja pokazuju da su oni od nas koji provode mnogo vremena na moru ili na svežem vazduhu srećniji i zdraviji od onih koji većinu godine žive u velikom gradu. Naravno, ovo nema veze sa dizajnom noktiju, ali smo sigurni da će vam „prirodni” motivi svakako podići raspoloženje ovog leta. Naročito ako još ne možete da odete na odmor iz zagušljive kancelarije. Posebno za vas, pronašli smo kod trendseterke Hejli Biber na Instagram profilu još jednu zanimljivu ideju koja se savršeno uklapa u trend "voćnih" dizajna. 

Sigurni smo da su ljubitelji neobičnih ideja već isprobali manikir sa detaljima trešnje, jagode ili limuna, a sada smo za vas pronašli još jednu zanimljivu opciju - nail art inspirisan samom prirodom. Inače, upravo je Hejli uvela u modu već kultne glazirane nokte, a sada je stvorila još jedan hit.

nokti hejli biber
instagram/ haileybieber 

Tako je Hejli na društvenim mrežama podelila svoj novi manikir - uredne providne nokte ukrašene svežim voćem, povrćem i bobicama, koji izgledaju kao tezga sa pijace: kukuruz, šargarepu, paradajz, borovnice, trešnje.

Čak je i Kajli Džener bila inspirisana ovom idejom i takođe je isprobala nokte sa motivima prirode - samo što su joj umesto voća i povrća nokti bili ukrašeni raznim insektima.

Kako možete isprobati ovaj trend?

Jednostavno je: prvo napravite klasične nude nokte, a onda ostaje samo da izaberete: voće, bobice, povrće, cveće ili druge prirodne motive. Možete zamoliti svoju kozmetičarku da vam nacrta ovaj dizajn ili da koristi gotove nalepnice. Sami dizajni ne moraju biti na svim noktima. Jednom rečju - eksperimentišite, isprobajte različite kombinacije. Više inspiracije pronađite na fotografijama ispod.