Ana Đurić Konstrakta je sletela u Srbiju na aerodromu Nikola Tesla. Konstrakta je sa svojim timom slavila na putu do Beograda, a dobili su tortu i vino. 

Nakon čestitki iz celog sveta, Konstraktu je sačekala još jedna, i to na putu za Beograd - od pilota.

"Čestitamo joj na jučerašnjem nastupu. Želimo vam mnogo sreće u daljem radu i zdravlja, jer umetnica mora biti zdrava", rekao je pilot nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Nakon što je stigla pred pripadnike sedme sile, Konstrakta je s osmehom na licu pozdravila sve prisutne koji su joj aplaudirali zbog uspeha koji je donela našoj zemlji.

- Srce jače kuca, drugačije je, biću nevidljiva... Dobili smo tu nagradu, znači nam sve to, rekla je Ana nakon što je sletela.

Ana Đurić Konstrakta sletela je jutros u Beograd
Kurir/Nenad Kostić 

- Bilo je uzbudljivo, to sa žirijem je bilo tanko, pa sam mislila da ovo ne prolazi ovde. Od publike smo na drugom, trećem mestu, čini mi se, to mi je draže! Ne znam šta sam pričala u Dnevniku, rekla je kroz smeh Konstrakta za Kurir i dodala da je osetila veliku podršku regiona.

- Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli, rekla je.

Kurir/Nenad Kostić Ana Đurić stigla u Beograd

Što se tiče narednih planova, Ana je istakla da planira da bude nevidljiva. 

Podsetimo, pobedu na 66. Evroviziji odnela je Ukrajina, dok je Konstrakta zauzela 5. mesto.

Konstrakta stigla u Srbiju, evo kako je dočekana Kurir

Inače, ovo je posle dužeg niza godina uspešnije učešće naše zemlje ako izuzmemo pobedu Marije Šerifović i "Molitve" 2007. 

Ana Đurić Konstrakta je uoči finalne večeri "Pesme Evrovizije" dobila nagradu "Marsel Bezanson" za najbolji umetnički nastup na ovogodišnjem takmičenju u Torinu, a uspela je i da promeni istoriji Evrovizije kao jedini izvođač koji je numeru izveo na latinskom jeziku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!