Večeras na "Pesmi Evrovizije" naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupiće pretposlednja.

Konstrakta će sa numerom "In corpore sano“ nastupati pod rednim brojem 24, a nedavno je u jednom intervjuu govorila o ličnim predmetima koji imaju posebno značenje za nju. Ona je tada otkrila da je zaljubljenik u etarska ulja.

konstrakta stalno nosi tri prstena
Youtube 

"U slobodno vreme učim o etarskim uljima, poslednje dve godine. Potpuno novi univerzum za mene. Navučena sam na dejstva i mirise. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju.

Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini", rekla je ona tada, pa se osvrnula na tri prstena koja je dobila od svekrve i koja su deo njenog rituala pred svaki nastup.

Youtube Nastup u polufinalu Evrovizije

"Tri zlatna prstena koja ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinak godina. Dobila sam ih od svekrve", rekla je ona.

konstrakta nosi nakit i domaćih dizajnera
Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia 

Pored toga, Kontsrakta na nastupima nosi nakit domaćeg dizajnera, a u pitanju je brend Fckng Lion, prepoznatljiv po svojim ekstravagantnim komadima nakita.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!