U poslednjih nekoliko godina, popularnost pristupačnih verzija skupih parfema koje pružaju osećaj luksuza značajno raste. Zara je već dugo apsolutni lider na ovom polju, ali sada je Mango takođe ušao u igru s vlastitom kolekcijom parfema koja nudi slične alternative poznatim hit mirisima.

Jedan od favorita iz aktuelne Mango kolekcije je definitivno parfem Dolce Far Niente. Ovaj gurmanski miris podseća na Black Opium od Yves Saint Laurenta. S toplim i slatkim notama vanilije i belog cveća, Dolce Far Niente ostavlja zavodljiv i bogat utisak sličan originalu, ali po ceni od samo 23 evra za 100 ml.

Dolce Far Niente
MANGO 

La Fiesta, još jedan parfem iz Mango asortimana, donosi voćne note inspirisane kultnim Miss Diorom. Ovaj parfem, kreiran od strane poznatog parfimera Jeromea di Marina, sadrži osvežavajuće note kruške, vanilije i bergamota, stvarajući mladalački i živahni miris koji unosi dašak elegancije. La Fiesta nudi profinjen mirisni doživljaj sa naglaskom na svežinu i lakoću.

La Fiesta
MANGO 

Hedonisme je još jedan Mango parfem koji se ističe u kolekciji, sa citrusno-aromatičnim notama koje podsećaju na Givenchyjev L’Interdit. Ovaj parfem kombinuje cvetne i drvenaste tonove, stvarajući svež, a istovremeno sofisticiran miris pogodan za svakodnevno nošenje. Hedonisme pruža elegantnu mirisnu opciju koja se lako može uklopiti u svakodnevnu rutinu.

Hedonisme
MANGO 

Za one koji preferiraju puderaste i voćne mirise, Mango nudi Notte d’Estate, parfem koji evocira atmosferu Armanijevog My Way. S laganim, ali dugotrajnim cvetnim i voćnim notama, ovaj parfem pruža osećaj ženstvenosti i profinjenosti. Cena od 23 evra za 100 ml čini ga savršenim izborom za one koji žele osećaj luksuza svakog dana bez velikih ulaganja.

Notte d’Estate
MANGO