Ovaj septembar, Lancôme ponovo osvaja svet lansiranjem svog najnovijeg mirisa, La Vie Est Belle L’Elixir, nove verzije poznatog klasika. Ovaj parfem dolazi s misijom da bude simbol radosti, ljubavi prema sebi i samopouzdanja. Stvoren za žene koje se usuđuju da slede svoje srce, La Vie Est Belle L’Elixir utelovljuje suštinu oslobađanja i sreće.

Opisan kao prvi baršunasti cvetni miris s voćnim, cvetnim i gurmanskim akordima, La Vie Est Belle L’Elixir predstavlja zanimljivu igru na dobro poznatu temu. Kreativni nosioci ovog parfema su renomirani francuski parfumeri Christophe Raynaud i Antoine Maisondieu, koji su majstorski redizajnirali originalnu kompoziciju, podižući je na novu nivo sofisticiranosti, dok su zadržali prepoznatljivu dugotrajnost mirisa.

Naravno, nijedan Lancôme miris nije potpun bez bočice koja odražava njegovu lepotu i eleganciju. Elegantno ruho ovog parfema dizajnirala je poznata dizajnerka stakla Suzanne Dalton. Parfem je dostupan u tri veličine – 30 ml, 50 ml i 100 ml, i već je dostupan na našem tržištu u Jasmin parfimerijama.

La Vie Est Belle L’Elixir je dokaz posvećenosti brenda stvaranju mirisa koji slave život i individualnost. Ovaj najnoviji član La Vie Est Belle porodice nudi svež i luksuzan pogled na omiljeni klasik. Svet je već uveren da će ovo biti jedan od najpoželjnijih mirisa godine, ali ovaj parfem je mnogo više od toga – on je simbol ljubavi prema sebi i oslobađanja, slavlje lepih životnih trenutaka i podsetnik da uvek treba slediti svoje srce.

Izvor: Miss7hr/ Wanted Vanja Pajović