Kada je Nikol Kidman zakoračila na crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala povodom premijere filma "Baby Girl", sve oči bile su uprte u nju. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju nije bila samo njena haljina, već i njena kosa! Njeni raskošni valovi imali su impresivan volumen koji je jednostavno oduševio sve prisutne. Iako bi mnogi mogli pomisliti da su za to zaslužne ekstenzije, stvarnost je mnogo uzbudljivija za sve ljubitelje proizvoda za negu kose.

Naime, Nikolin frizer, Adir Abergel, podelio je na svom Instagram profilu @hairbyadir video trenutka kada je holivudska zvezda kročila na crveni tepih. Ono što je odmah zapalo za oko ljubiteljima lepote je intrigantan hashtag #withvirtue u opisu videa. Kao kreativni direktor brenda Virtue, poznatog po vrhunskim proizvodima za negu kose, Adirova upotreba ovog hashtaga nije bila slučajna.

Nikol Kidman volumen u kosi
Shutterstock 

Beauty tajna iza volumena kose Nikol Kidman: Virtue Damage Reverse Serum

Među Virtue proizvodima koje je Adir koristio za postizanje zapanjujućeg izgleda kose Nikol Kidman, jedan se posebno ističe – Virtue Damage Reverse Serum. Ovo nije samo još jedan proizvod za kosu; on sadrži revolucionarni i patentirani sastojak brenda, poznat kao Alpha Keratin 60ku. Ovaj protein, koji je u početku korišćen za lečenje rana i regeneraciju tkiva, sada je otkriven kao ključ za savršenu njegu kose.

Protein Alpha Keratin 60ku, korišćen u proizvodima brenda Virtue, etički je dobiven iz ljudske kose, što ga čini izuzetno kompatibilnim sa strukturom naše kose. Naša tela ga odmah prepoznaju, što omogućava efikasnu apsorpciju i maksimalnu korist od ovog sastojka. Ono što ovaj protein čini posebnim je njegova sposobnost da se direktno vezuje za oštećena područja kose, pružajući ciljanu obnovu gde je najpotrebnija. Sve to postiže bez otežavanja kose, omogućavajući da vaše vlasi zadrže prirodno kretanje i lepršavost.

Izvor: Miss7hr/ Wanted Vanja Pajović