Tamara Kalinić postala je prepoznatljiva zbog svog sofisticiranog stila i modnih saveta koje deli putem svog bloga i društvenih mreža. Njeno ime je postalo sinonim za eleganciju i prefinjenost u svetu mode.

Njena sposobnost da spoji trendove sa klasičnim stilom čini je relevantnim i uticajnim glasom u modnoj zajednici.

Definitvno je neko ko je inspiracija mnogim damama kada je reč o modi. Ipak, ni njene beauty recenzije nisu u senci.

Tamara Kalinić
Agence String / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako nam je ove jeseni skratila potragu za savršenim parfemom za hladnu sezonu i u svom vlogu na Youtube kanalu otkrila omiljeni.

Reč je o parfemu koji potpisuje luksuzna kuća Chanel. Za parfem "Chanel Coromandel"Tamara je izjavila da joj je omiljeni tokom zime, kao i da joj njegov miris odmah popravi dan.

Les Exclusifs de Chanel Coromandel od Chanel je amber drveni miris za žene. Parfem je kreirao Jacques Polge. Gornje note su ljuta narandža, neroli i citrusi; srednje note su pačuli, koren irisa, ruža i jasmin; bazne note su benzoin, bela čokolada, drvene note, tamjan, vanila sa Taitija, olibanum i mošus.

Tamara Kalinić
Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Chanel Coromandel je bajkovito očaravajući ženski parfem. To je miris koji vas obavija svojom raskošnom aromom, pružajući vam osećaj luksuza i egzotike. Nežan, a opet intenzivan, ovaj parfem će vas osvojiti svojom dugotrajnošću i dubinom. Uz Chanel Coromandel vi ne nosite samo parfem, već i komad umetnosti koji podseća na egzotične destinacije i raskošna iskustva.

Njegova dugotrajnost je zapanjujuća, te nema sumnje ta ukoliko parfem prskate tik pred izlazak iz kuće da će vam se osetiti i na odeći.