PIKE JE ZBOG FATALNE DRAGANE OSTAVIO ŠAKIRU? Svi pričaju o fotografiji na kojoj je snimljen sa atraktivnom brinetom

Fudbaler Žerar Pike našao se u jeku skandala zbog preljube, a strani mediji sada navode da je sportista Šakiru varao i sa izbesnom Makedonkom Draganom Spasovskom.

Shutterstock, Instagram

Nakon što je u medijima procurila vest da jeŽerar Pike varao Šakiru sa studentkinjom iz Barselone i majkom saigrača Gavija, fudbaler se oglasio i demantovao navode. Međutim, sada se šuška da je za raskid slavnog para zapravo kriva Dragana Spasovska, starleta iz Makedonije. 

Ova Makedonka već već neko vreme živi u Bugarskoj, a za sada nije poznato kako je upoznala Pikea.

"Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali ne bih je potvrdila ali ni demantovala u ovom periodu", rekla je Dragana Spasovska za bugarske medije koji su objavili nekoliko tekstova o fudbaleru i starleti nakon što je na Instagramu primećeno da ima i zajedničke fotografije sa Žerarom Pikeom.

"Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalim detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smem sada da govorim", dodala je Dragana.

Instagram 

Strani mediji pisali su kako je Šakira navodno angažovala privatnog detektiva da prati njenog partnera, s obzirom na to da je sumnjala u njegovu vernost. Međutim, detektivi su nasamarili kolumbijsku pevačicu i sve detalje prodali medijima. Upravo zbog svega toga Pike navodno nije želeo da se pomiri sa Šakirom.

Instagram Šuška se da je makedonska starketa jedna od devojaka s kojom je fudbaler varao pevačicu

Španski mediji iz dana u dan iznose nove pikanterije o ovom paru, a nedavno je jedan novinar tvrdio da su pevačica i fudbaler imali "otvorenu vezu".

"Njihov dogovor bio je: 'ti radi šta ti hoćeš i ja ću raditi šta ja hoću', a u javnosti su se predstavljali kako skladan par", rekao je novinar za španske medije. Nakon celog skandala, Šakira je donela odluku da se preseli.

"Ne želi da nastavi da živi u Barseloni. Ovdje nema prijatelja ni porodice, osim Pikeovih. Namerava da se preseli i smestiti u drugoj zemlji, sa svojom decom, naravno", pišu španski mediji.

JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!