SOFIJA MILOŠEVIĆ O NEPOZNATIM DETALJIMA: Zbog čega se najčešće svađa sa Lukom i u kakvom je odnosu s Georginom

Sofija Milošević otkrila je kako balansira majčinstvo, karijeru, partnera i kako se oseća u toku druge trudnoće.

ATA Images/Antonio Ahel

Jedna od naših najuspešnijih manekenki, 31-godišnja Sofija Milošević svojom pojavom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Gde god da se pojavi pleni pažnju, a od malih nogu korača modnim pistama. Njena specifična i senzualna lepota ostavila je trag u glamuroznom svetu mode.

Modne revije su se nizale, kampanje odvijale na različitim kontinentima, a ona se na samom vrhuncu svoje karijere odlučila da se posveti majčinstvu i pokrene sopstveni brend koji ide uzlaznom putanjom.

Manekenka trenutno uživa u ljubavi sa verenikom Lukom Jovićem, s kojim ima preslatkog sina Alekseja, a javnosti je nedavno objavila da je ponovo trudna.

Instagram 

U razgovoru za Story.hr otkrila je kako balansira majčinstvo, karijeru i partnera, kako reaguje kada druga žena "baci oko" na njenog verenika, oko čega se najčešće svađa s njim, kako se oseća što će po drugi put postati majka i u kakvom je odnosu s Georginom Rodrigez.

- Biti majka je za mene najlepša stvar na svetu i nikada u životu se nisam osećala srećnije i ispunjenije. Učim da vrednujem stvari drugačije i mogu vam reći da su mi se prioriteti potpuno promenili otkako je Aleksej došao na svet. Karijera mi je oduvek bila važna, tako da sam i u trudnoći radila, mislim da je ključ u dobroj organizaciji jer jedino tako uspevam da postignem sve, rekla je Sofija i otkrila kako podnosi drugu trudnoću.

- U prvoj trudnoći nisam imala apetit i dugo sam se borila s mučninama, pa se nisam skoro uopšte udebljala. Sada nemam tih problema, mogla bih da jedem po ceo dan, ali se srećom to se još uvek ne vidi toliko. Jako sam srećna i uzbuđena zbog proširenja porodice, iako to nismo planirali, ne mogu da kažem da nismo priželjkivali.

Instagram 

Njenu fotografiju nedavno je komentarisala Georgina Rodrigez, partenrka Kristijana Ronalda, a Sofija otkriva kakva je devojka čuvenog fudbalera.

- Georginu ne poznajem lično, povezale smo se preko zajedničke prijateljice i pratimo se na Instagramu, ali mi uvek pozitivni komentari žena imponuju. Georgina je predivna, jako prizemna i normalna, sviđa mi se sve što radi i jako cenim njen trud i ambiciju. Srećna sam kad vidim da se uspešne i ostvarene žene međusobno podržavaju, ni sama se ne libim da udelim kompliment i javno pohvalim kad mi se nešto sviđa, ispričala je Sofija.

Instagram, Screenshot/Instagram Sofija Milošević

Sofija i Luka uživaju u harmoničnoj vezi, ali ne krije da se ipak ponekad posvađaju.

- Mi se svađamo oko gluposti i sitnica, ali to nikada nije ozbiljno i ne preraste u veliku svađu jer ni on ni ja ne možemo da izdržimo da ne razgovaramo duže od pet minuta. Uglavnom oko društvenih igara, oboje smo užasno kompetitivni i jako loše gubimo tako da eto, neka bude to, rekla je manekenka.

Print Screen / Instagram 

  Otkrila je i gde sebe vidi za pet godina.

- Sebe za pet godina vidim u srećnom braku, s dvoje, možda čak i troje dece, a što se tiče poslovnog života, volela bih da se moj brend nastavi da se razvija kao i do sada. Što se tiče neostvarenih želja, mislim da ih nemam, ali bih volela da se aktivnije bavim glumom jer je to bila moja najveća želja još od najranijeg detinjstva.

ATA Images/Antonio Ahel