Sofija Milošević je nedavno obelodanila radosne vesti i otkrila da je po drugi put u drugom stanju. Koliko joj trudnoća prija i kako provodi dane najbolje govori jedna od poslednjih objava na kojoj je prikazala kako izgleda iznenađenje od njenog partnera.

Osim toga, manekenka se zbog trudničkih dana nije odrekla svom stilu kojem je godinama verna. Naprotiv, ona ističe da su uske haljine najudobnije tokom trudnoće, iako se mnogima ne čini tako.

sofija milosevic
Instagram 

Sofija je objavila dve fotografije u jednostavnim toaletama, dugačkim uskim haljinama, u kojima joj se jasno nazire trudnički stomak.

- Trudnički dani i najakomfornija haljina za trudnoću - poručila je manekenka u svojoj objavi.

"Najlepša trudnica", "Ti si fit trudnica", "Ovako treba se izgleda u trudnoći", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Sofija je tokom prve trudnoće nailazila na niz negativnih komentara. Kada je jednom prilikom objavila fotografiju u kupaćem kostimu, Sofija je morala da se suprotstavi pojedinim komentarima.

Naime, manekenka je u opisu napisala "Kit na plaži", aludirajući na svoju težinu i izgled tokom trudnoće.

Ovaj opis zapao je u oči mnogim ženama koje smatraju da je Sofija pretežno mršava i da sa opisom "Kit na plaži" šalje pogrešnu poruku devojkama. Kako ističu, u trudnoći je normalno dobiti nekoliko kilograma viška, ali manekenka nije ostala dužna odgovora.

sofija milosevic i luka jovic
Print Screen / Instagram 

Ubrzo je usledio Sofijin odgovor.

- Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila nekoliko, već 15 kilograma. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj, neobično mi je kada se, na primer, otežano krećem - rekla je tada Sofija i dodala:

- Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer svoje mišljenje možeš napisati sa svog profila. Profilna fotografija ti je, čini mi se, Barbika - težiš savršenstvu? Hm?

sofija milosevic
ATA Images/Antonio Ahel 

Zar to nije ono zbog čega me napadaš? Ljudi imaju pravo imati višak kilograma, da imaju velike ili male grudi, šta god. Svako ima pravo na svoj život i kako će ga voditi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta - poručila je Sofija svojevremeno.

Ipak, da manekenka ima idealnu figuru tokom trudnoće, dokazuju upravo fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

Kako Sofija Milošević izgleda tokom druge trudnoće pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Sofija Milošević tokom druge trudnoće