Sofija Milošević je nedavno obelodanila radosne vesti i otkrila da je po drugi put u drugom stanju. Koliko joj trudnoća prija i kako provodi dane najbolje govori fotografija kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, Sofija je na Instagramu objavila fotografiju iz svog doma u Španiji, tačnije iz dnevne sobe koja je bila ispunjena ružama različitih boja.

sofija milosevic
Instagram 

Manekenka je uslikala i sina Alekseja i javno se zahvalila svom partneru Luki Joviću.

- Kad tata iznenadi mamu - napisala je Sofija u svojoj objavi.

Ipak, ono što je dosta pažnje privuklo jeste komentar Georgine Rodrigez, devojke slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

sofija milosevic
Instagram 

Georgina je u komentaru ispod Sofijine fotografije ostavila emotikon u obliku srca, dok joj je manekenka ubrzo uzvratila.

Sofija Milošević
Instagram 

Podsetimo, Sofija je pre nekoliko dana otkrila da čeka još jednog dečaka.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti.

Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je Sofija i dodala:

sofija milosevic i luka jovic
Instagram 

- Pre svega želim da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama.

Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe.

Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti.

sofija milosevic
printscreen/instagram 

Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima - rekla je manekenka nedavno.

Podsetimo, Sofija Milošević i Luka Jović zajedno su oko dve godine, a par se verio u Italiji. U septembru prošle godine, Sofija je donela na svet dečaka Alekseja.