Manekenka Sofija Milošević nedavno je otkrila da sa partnerom Lukom Jovićem očekuje drugo dete.

S obzirom da njih dvoje trenutno najviše vremena provode u glavnom gradu Španije, gde uživaju u luksuznoj kući, Sofija je donela odluku da se u Madridu i porodi.

Za taj grad odlučila se ne samo zbog toga što tamo živi sa Lukom i starijim sinom Aleksejem, već zbog činjenice da je i prvog sina rodila u istoj klinici, kod istog doktora kojem je poverila i drugu trudnoću.

- Čim je saznala da je ponovo u drugom stanju, Sofija nije imala dilemu ni gde će trudnoću voditi ni gde će se poroditi. Sa prvim sinom je imala fenomenalnu i bezbrižnu trudnoću, kao i lagan porođaj zahvaljujući doktoru - ispričao je izvor blizak paru.

sofija milosevic
Instagram 

Luka ju je podržao u odluci, pošto je i sam prezadovoljan tretmanom koji Sofija ima na toj klinici.

- Sofija i Luka žele samo najbolje za svoje sinove, pa tako ne žale novac da bi uživali određene povlastice. Kao što je prisustvovao i rođenju Alekseja, tako želi da bude prisutan i na rođenju svog trećeg, a Sofijinog drugog sina - ispričao je dobro obavešteni izvor Kurira.

Instagram, printscreen/instagram Sofija Milošević

Podsetimo, da je ponovo trudna Sofija je otkila u intervjuu za magazin "Elle".

- Presrećna sam što sam ponovo trudna i što ću dobiti još jedno dete. Ne postoji ekvivalent sreće jednak imanju bebe - izjavila je nedavno lepa trudnica.