"MESTO TI JE U ZATVORU"Nova objava Aleka Boldvina izazvala gnev tviteraša, poručuju mu da je ubica 

Nova objava Aleka Boldvina na Tviteru naišla je na mnoge kritike i osude korisnika ove društvene mreže.

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Alek Boldvin našao se u centru skandala pošto je na setu filma „Rust" slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, koji je nakon kraćeg lečenja pušten iz bolnice.

Dok javnost i dalje polemiše da li mu je tragedija nameštena ili nije, postavljaju se i mnoga pitanja, kao na primer kako se nosi sa svime što se odvilo, kako to da je tako blizak s porodicom nastradale, a sada se glumac ponovo oglasio na društvenim mrežama.

Glumac je, između ostalog, javno poručio kako smatra da bi na svakom setu gde ima oružja trebalo unajmiti policijsko obezbeđenje.

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On je to možda rekao sa namerom da pojača sigurnost, vođen sopstvenim nemilim iskustvom, ali je kod dobrog dela javnosti izazvao samo gnev.

- Policijsko obezbeđenje je neophodno na svakom setu na kom se koristi oružje, pravo ili lažno. Produkcija to treba da obezbedi, kako bi se na pravi način vodilo računa - poručio je on na svom Tviteru koji je nakon toga ubrzo zaključan, a onda tu objavu preneo i na Instagram.

Pored poruka podrške, međutim, stizali su mu i pisani napadi od ljudi koji smatraju da već preteruje.

Prestani da izvodiš, čoveče", „Mesto ti je u zatvoru", „Dokle misliš da svaljuješ krivicu na drugoga, bukvalno si ti taj koji je ubio", „Još jedna izjava bez pokrića", samo su neki od komentara koji gotovo, a na koje se Alek ne oglašava.

Podsetimo, Alek i njegova supruga Hilarija nedavno su se takođe našli na meti kritika nakon što je ona objavila fotografiju kako zajedno proslavljaju Noć veštica.

Porodica Boldvin pozirala je na terasi svog imanja, a holivudski glumac Alek Boldvin maskirao se u lika iz popularne dečje knjige "Where the Wild Things Are".

"Roditeljstvo bi bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je učestvovao njen suprug", "Podrška za vašu porodicu", "Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik", "Mislim da nije trenutak za slavlje", glasili su samo neki od komentara.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia