TAMARA KALINIĆ JAVNO ČESTITALA DEČKU ROĐENDAN: Njih dvoje su ZALJUBLJENI DO UŠIJU, a to dokazuje i OVA FOTOGRAFIJA

Influenserka Tamara Kalinić čestitala je svom dečku Filipu Testu rođendan na društvenim mrežama.

printscreen/youtube

Iako ne objavljuje često zajedničke trenutke sa dečkom, Tamara je ovoga puta odlučila da javno čestita dečku rođendan, ali opet bez jasno vidljivog njegovog lika.

Naime, influenserka je okačila fotografiju na kojoj se osmehuje u roze haljini, dok se iza nje vidi muškarac. Budući da je svom izabraniku posvetila poruku, fanovi pretpostavljaju da je iza influenserke Filipo Testa.

- Srećan rođendan čovek koji je doneo mnogo svetlosti i radosti u moj život. Hvala što me voliš svaki dan - napisala je influenserka.

Njen iskren i širok osmeh kraj svog dragog je dovoljan dokaz koliko je zaljubljena i koliko uživa u svakom danu sa njim.

Instagram 

Iako je nebrojano puta spomenula javno, naročito nakon pljačke stana u Parizu, koliko je zahvalna što ima takvog muškarca pored sebe, mnogi su se iznenadili Tamarinom čestitkom budući da ona ne objavljuje fotografije sa dečkom, a mnogi misle i da ga krije zbog toga što ga ne eksponira ga na društvenim mrežama.

- Ne krijem svog dečka. Svuda idemo zajedno, čak i u javnosti. Povela sam ga čak i u klabing u Beogradu. Svi moji prijatelji ga znaju, porodica takođe, roditelji ga obožavaju. Ako me vidite na ulici, videćete i njega, takođe. Jednostavno, njega ne postavljam na društvene mreže - i mislim da je tu velika razlika. Jako sam ponosna na to kakav smo par, tako da, ko zna. Možda jednog dana podelim ko je u pitanju, samo ne želim da imam taj pritisak da to uradim odmah sada i srećna sam tako. On ima svoj posao, ja imam svoj - i ovo je bilo radi toga da bi on mogao da zadrži svoju privatnost, s obzirom na to da on nije javna ličnost - objasnila je Kalinićeva jednom prilikom na svom Instagram profilu.

Da su fanovi u pravu da je reč o Filipu Testi govore i slične fotografije zajedničkih patika koje su postavili svako na svom profilu.

U galeriji pogledajte fotografije Tamare Kalinić sa dečkom:

Instagram, Youtube Tamara Kalinić dečko