Džeri O'Konel pomalo je zaboravljeni glumac, a dosta je posvećen porodici u poslednje vreme. Džeri je poznat po ulozi u hit-drami "Jerry Maguire" i ulogama u brojnim komedijama, koje nisu ostvarile neki uspeh, a među njima je i " Kengur Džek".

47-godišnji glumac u ponedeljak ujutro privukao je pažnju tokom trčanja po kalifornijskom gradu Kalabasasu. Džeri je pokazao da je u odličnoj formi, ali retko ko ga je na prvu prepoznao. O'Konel je nosio kratke pantalone ispod kojih su mu izvirivale bokserice i u jednom je džepu imao flašu s vodom.

džeri o konel
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nosio je patike i kapu, a povremeno je stavljao sunčane naočare. Ipak, bilo mu je toliko vruće da nije obukao majicu i pokazivao je svoj istrenirani torzo koji se pogotovo isticao na suncu.

Džeri je bio pomalo neprepoznatljiv s kapom na glavi i malo dužom kosom i brkovima pa je bilo potrebno da se duže zagledate u njega da bi ste shvatilo da je to poznati glumac.

Kako pišu strani mediji, O'Konel se priprema za premijeru druge sezone animirane serije "Zvezdane staze: Donje palube", koja će biti prikazana krajem ove godine.

Inače, glumac je od 2007. u braku s koleginicom Rebekom Romijn (48), a upoznali su se 10 godina ranije. Supružnici imaju 11-godišnje bliznakinje Doli Rebeku i Čarli Tamaru.

Džeri često deli fotografije svojih ćerki na Instagramu dok retko pokazuje privatne trenutke sa suprugom, ali zato ona to nadoknadi na svom profilu.