Američki glumac tom veling danas mamio je uzdahe tinejdžerki pred malim ekranima kao zvezda serije "Smallville", u kojoj se pojavio u ulozi mladog Klarka Kenta koji je živeo u malenom  gradu pre nego što je postao Superman i spašavao svet.

Tom je napunio 44 godine i na prvi pogled ga je zaista teško prepoznati jer čini se kako je vreme ostavilo traga na njemu, možda čak i više nego što bismo to očekivali. Višak kilograma, proseda kosa i brada dodaju mu još nekoliko godina, ali Tom se ne zamara svojim izgledom, već uživa u opuštenom porodičnom životu i u ulozi oca dvoje malene dece, a supruga Džesika Rouz Li trudna je i treći put.

Tom Veling
GADE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tom i Džesika, koja je od njega mlađa 11 godina, počeli su da se zabavljaju 2014. godine, a verili su se 2018. godine. Kasnije, te godine objavili su vest da čekaju prvo zajedničko dete, a sin Tomson rodio se početkom 2019. godine.

Pre Džesike, Tom je bio u braku s manekenkom Džejmi Vajt od 2002. do 2013. godine. Razvod je službeno bio finalizovan tek dve godine kasnije, i to neobičnom nagodbom kojom je on pristao da podeli 20 % svojih neto prihoda koje zaradi glumom sve dok bivšoj supruzi ne isplati iznos od pet miliona dolara.

tom veling
Youtube 

Osim što je najpoznatiji po ulozi Klarka Kenta u "Smallvilleu", Tom je zapaženu ulogu ostvario i u trećoj sezoni serije "Lucifer", u kojoj se pojavio kao poručnik Markus Pirs.

Tom Veling
Youtube