Od kako je kročila na javnu scenu, privukla je pažnju svih medija. Slavna američka pevačica Lizo pomerila je granice u svetu plus size devojaka ali i kad je u pitanju "self love" pokret. Sa ponosom nosi svoje bujne obline, i koristi svaku priliku da ih istakne na svom Instagram profilu.

Mogli smo na crvenom tepihu da čujemo Džulijanu Rančić kako viče "Vau", a pojavu glomazne Lizo u haljini koja ne može, sve i da hoće, da prikrije višak kilograma, jer Lizo je teška oko 140 kilograma, ali koga to više zanima?!

Melisa Vivijan Džeferson (33), poznatija javnosti umetničkim imenom Lizo, je pevačica, muzičarka (svira flautu) i glumica. Rođena je u Detroitu, odrasla u Hjustonu, a svoju muziku opisuje kao "crkveni gospel uz koji se tverkuje".

lizo
Instagram 

Lizo je jednostavno to: spoj nespojivog! Sa svojih 177 cm visine i 140 kg težine, Lizo je "velika" žena.

Muzičarka od desete godine svira flautu, a diplomirala je na izvođenju iste. Iako je njena muzika tu da zablista u ovom momentu i da ponudi nešto novo, ipak Lizo se više gleda, nego što se sluša. Nema osobe koja neće, otvorenih usta i očiju punih užasa/divljenja, da isprati Lizino kretanje u spotovima, ali i na crvenom tepihu.

Amerika obožava Lizu zbog "pozitivnog stava prema telu". Da se ne lažemo, Lizo je masivna i ponosi se time, što gojazni deo američke javnosti obožava. Napokon imaju izgovor da budu to što jesu.

Pevačica se rado skida, svoje obline ne krije od javnosti, a nslovnica njenog albuma je napravljena od sasvim golišave fotografije famozne Lizo.

Međutim, nije Lizo uvek samo zabava i smeh i samopouzdanje. Nedavno je otkrila da je ozbiljno patila od depresije, ali da je Amerikanci vole i zbog toga. Jer u Holivudu punom pretvaranja, Lizo se ističe kao ostrvo čiste istine.

2010. godine je njen otac umro, a tada dvadesetjednogodišnja pevačica tone u depresiju. Njen otac je bio najveći fan njene muzike, što je navelo pevačicu da odustane od svega.

"Bila sam u fazonu: "Nemam više razloga za ovo, ja sam sve ovo radila zbog njega". Ali onda sam shvatila da ovo moram da radim za sebe, jer je on to radio zbog mene," otvorila se Lizo obožavaocima.

Inače, Lizo je postala poznata kada je u decembru 2019. godine prošetala crvenim tepihom na AMA dodeli nagrada u narandžastoj kreaciji i najmanjoj mogućoj torbici na svetu brenda "Valentino".

"Obožavam svoje telo. Iz kog god ugla da me slikate i snimate, divna sam, uvek i svuda", poručila je jednom prilikom. Sarađuje sa poznatim brendovima i dizajnerima, a krasila je naslovnicu magazina Vogue.