Suri, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms napunila je 18 godina, međutim, za sve one koji su se nadali da će sada konačno pozvati oca i ostvariti kontakt nakon što se nisu videli više od 10 godina, sledi razočaranje, s obzirom da mlada devojka nema ni najmanju nameru da svog oca vidi ili čuje. 

Kako tvrde izvori bliski Holms, jedino o čemu Suri razmišlja je u kom pravcu želi da započne školovanje i karijeru, ali, kada je reč o ocu, tu je isključiva - "Tom Kruz za nju ne postoji".

"I da je pozove, ne bi mu se javila", glase brutalno bolne reči Suri koja se konačno raduje prekidu svake komunikacije koja je do sada postojala između njih, doduše na papiru. 

Suri Kruz ne zanima otac.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, svih ovih godina, Kruz je, iako ćerku nije viđao, plaćao alimentaciju od 400.000 dolara godišnje. Ali čak ni da se njegova potencijalna finansijska pomoć u budućnosti nastavi, to ne bi uticalo na Suri da promeni mišljenje, insistiraju izvori.

"Suri neće imati bilo kakav kontakt s ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da ju je pozvao, ona se ne bi javila. On ne postoji ni za Kejti ni za Suri, a njegova ćerka ne želi da se oslanja na njega ni u čemu".

Poručili su: "Ona oseća da ima jednog roditelja, a to je njena majka". Predstavnici Toma Kruza nisu komentarisali ovakve navode.

Suri Kruz je privržena majci.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, ovakvo mišljenje ne čudi ako se uzme u obzir šta je sve Kejti prošla zbog glumca. Godinama unazad glumica i njena ćerka kreću se samo po Njujorku, i za to postoji bitan razlog - to je jedini grad u kojem su bile sigurne, nakon što je Holms bežala kroz 10 država da bi sa Suri pobegla od sajentološke crkve u kojoj je Kruz jedan od poglavara.

Podsetimo, brak Holms i Kruza trajao je 6 godina, a za sve to vreme se činilo da je u njihovom odnosu sve u redu. Međutim, tek se kasnije saznalo šta je sve glumica morala da trpi sve to vreme.

Kejti Holms je bila u braku sa Kruzom 6 godina.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Primera radi, morala je da sledi pravila sajentološke crkve među kojima je i ono o tihom porođaju. To pravilo nalaže da žena koja se porađa i svi prisutni na porođaju moraju da ćute kako bi bebu dočekala potpuna tišina što je, prema verovanju ove veske institucije, najbolje za razvoj deteta.

Pročitajte još: POJAVILA SE JEDINA ĆERKA KOJU GLUMAC PRIZNAJE I NE LIČI NA SEBE: Biološke se stidi, a ponosan je samo na NJU

Nagađalo se da je Kejti kap koja je prelila čašu bila kada je čula da je Tom želeo da njihovu ćerku Suri pošalje na krstarenje članova ove crkve tokom koje se obavlja bolna inicijacija, odnosno primoravanje na teške fizičke poslove (u slučaju da se član crkve požali, drugi članovi ga ismevaju i izbegavaju).

Kejti je jedva čekala da pobegne od "terora" ove religijske zajednice, pa je vešto isplanirala beg u čemu su joj pomogli otac advokat i prijatelji. Od sajentoloških "zaštitnika" bežala je kroz tri američke države do iznajmljenog stana u Njujorku. Nažalost, i nakon razvoda morala je da sledi određena pravila.

Kada je reč o Tomu, on od 2013. nema nikakav kontakt sa biološkom ćerkom, ali se redovno može videti sa decom koju je usvojio sa bivšom suprugom Nikol Kidman, a koji su ostali sa njim u Sajentološkoj crkvi, odnosno sekti.

Inače, kada su Kruza pitali zašto toliko dugo nije video Suri, Kruz je dao sraman odgovor - on je to pravdao obavezama oko filmova.

Sada se čini da su svi ti izgovori i užasne situacije koje je Holms verovatno podelila sa ćerkom presudile da devojčica ne prašta ocu. Da li će se situacija ikada promeniti, ostaje da vidimo, a kako Suri danas izgleda, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Ćerka slavnog glumca izrasla je u pravu lepoticu

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!