Suri Kruz nedavno je uslikana na ulicama Njujorka, i od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, svi su komentarisali samo jedno - ista je majka Kejti Holms. Lepa 17-godišnjakinja uživa u svojim tinejdž godinama, izlazi sa prijateljima i radi sve te normalne stvari koje zanimaju i drugu decu tog uzrasta, iako je njeno kretanje, barem do sada, bilo ograničeno na kvart u kojem živi i to ne bez razloga. 

Iako sada ima dosta više slobode nego ranije, Suri se jedino može videti u radijusu od par blokova od luksuznog stana u kojem stanuje sa majkom. Očekuje se da će se situacija uskoro promeniti, kada krene na koledž, iako to potencijalno nosi sa sobom opasnost da će njen otac Tom Kruz, koji je nije video preko 10 godina, pokušati da je privoli da pređe u sajentološku crkvu

Suri Kruz je preslikana Kejti Holms.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kejti je svojevremeno i pobegla od svog nekadašnjeg supruga kako bi izbegla takvu sudbinu za svoje dete. Tako je, na samom porođaju, morala da ćuti, jer je to način da se "beba bolje razvije", prema rečima sajentologa, a to je samo jedno od strogih, bizarnih pravila ovog omraženog kulta čiji je glumac član decenijama. 

Kako bi sprečilo da se sa Suri dogodi ono što se desilo sa usvojenom decom Toma Kruza iNikol Kidman, kada ih je glumac okrenuo protiv majke, Kejti je mesecima planirala beg pre velike inicijacije ćerke. 

Kejti Holms je dugo planirala beg od Toma Kruza sa ćerkom Suri.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je bežala kroz 10 država do Njujorka gde je, kako će se ispostaviti, jedino sigurna. U godinama koje slede, Kejti nije napuštala grad, ali ni Suri, a sve kako ne bi rizikovale osvetu sajentologa.  

Kruza je ovo navodno jezivo ražestilo, te Kejti nikada nije oprostio što je pobegla, a svoju mržnju prema bivšoj supruzi pretvorio je u osvetu u kojoj je deblji kraj izvukla upravo njegova biološka ćerka. 

Tom Kruz godinama ne viđa ćerku.
Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Suri nije video preko deceniju, a kada su ga mediji pritisli, kao opravdanje je dao "obaveze oko snimanja"

Pročitajte još: PANIČNO JE BEŽALA OD NJEGA KROZ 3 DRŽAVE, A SAD HOĆE DA JOJ UZME ĆERKU: 10 godina je nije video a sad mu KULT pomaže

Naravno, ova priča nije pila vodu, i i dan-danas mnogima je šokantno da je neko odabrao "veru" umesto rođenog deteta

Suri Kruz sa majkom u Njujorku.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je reč o Suri, ona, barem za sada, živi srećan i ispunjen život u Njujorku, i ma koliko da se to njenom ocu ne dopada, slika je i prilika slavne majke koja se posvetila producentskom poslu poslednjih godina. 

Koliko je poznato, sa ocem nema nikakav kontakt, iako Kruz, kako pišu strani mediji, redovno plaća alimentaciju. No, daleko od toga da može da ga zove "tata" i da se viđaju kao što to čine brojna druga deca razvedenih parova, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku. 

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka slavnog glumca Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!