Poznato je da Tom Kruz godinama ne viđa svoju biološku ćerku Suri, za razliku od usvojene dece, Konora i Izabele. Dugo se polemisalo šta je razlog, da bi i sam glumac dao obrazloženje koje nije bilo konkretan odgovor iako je dosta toga reklo. 

Naime, Kruz je priznao da Suri više nije nije dao Sajentološke crkve. No, i najosnovnija pretraga na Guglu rekla bi vam da Sajentolozima nije dozvoljeno da komuniciraju sa onima koji su "izopšteni". 

Tom godinama nije video ćerku.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Doduše, to bi značilo da Tom ne komunicira sa pola Holivuda, što nije slučaj. Ali, ovo pravilo očigledno važi za najuže članove porodice. To, to nije jedini razlog zašto sa devojčicom koja će uskoro upisati i koledž nema komunikaciju. 

Suri kruz uskoro će upisati koledž.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, 17-godišnja Suri najverovatnije će nastaviti školovanje upravo na nekoj od škola u Njujorku što veoma raduje njenu majku Kejt koja je prema njoj zaštitnički nastojena. Nažalost, Toma nema na slici, i pitanje da li bi je i prepoznao da se na mrežama ne mogu naći njene paparaco fotografije. 

kejti holms zaštitnički je nastrojena prema Suri.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Čini se da njegova ljubav prema sajentologiji veća od ćerke, jer slepo poštuje pravila kad je u pitanju njegova krv. Međutim, kada ga je svojevremeno jedan novinar pitao da li je njegov brak sa Kejti pukao jer je želela da zaštiti ćerku od sajentologije, Kruz je "eksplodirao od besa" rekavši da "nema potrebe da svoju naslednicu štiti od njegove religije"

Tom Kruz kaže da nema potrebu da svoju ćerku štiti od religije.
Young Ho / ddp USA / Profimedia 

No, čini se da nema potrebu ni da bude deo njenog života. Podsetimo, Tom Kruz i Kejti Holms razveli su se za samo 11 dana, a tada je odlučeno na sudu da glumac naslednicu može da viđa 10 dana mesečno, kao i da treba da plaća alimentaciju u iznosu od 33. 000 dolara. 

Tom Kruz mogao je da viđa Suri 10 dana mesečno.
KRISTIN CALLAHAN / Acepixs / Profimedia 

Doduše, spominjalo se i da je cifra veća, iako ovi navodi nikada nisu bili potvrđeni. Međutim, koja god da je cifra u pitanju, sigurni smo da Suri ne živi na prosjačkom štapu, te da i te kako ima sve što joj treba. 

Suri Kruz oca nije videla preko 10 godina.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve, sem oca, koji je i sam davne 2013. priznao da ćerku nije video najmanje 100 dana. Doduše, kasnije se ispostavilo da glumac Suri nije video najmanje 1.000 dana. I tada je Kruz dao najgori izgovor ikada, zbog kojeg mu i danas kažu, bolje da je ćutao. 

Tom kruz navodno nije video ćerku zbog snimanja.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, on je sve opravdao obavezama oko snimanja. 

"On svoje obaveze oko filmova koristi ako izgovor, ali to više nema težinu kod Suri", rekao je izvor. 

No, blizak prijatelj Toma Kruza izjavio je da glumac nikada nije nameravao da se toliko udalji od ćerke, kao i da planira da uspostavi bolji odnos. No kada, to nije poznato!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!