Tokom 2000-ih Tom Kruz i Kejti Holms bili su najpopularniji holivudski par. Sve u vezi sa njima prodavalo je časopise širom sveta, posebno njihovo venčanje u Italiji kao i rođenje ćerke Suri. Ali, njihovoj ljubavi presudio je kult, kojim je Tom Kruz opsednut, a s kojom bivša supruga Kejti Holms nikako nije mogla da izađe na kraj.

Njihov sledeći potez bio je logičan - Kejti Holms podnela je 2012. godine papire za razvod, a sve je to uticalo na njegov odnos sa Suri.

Od razvoda. poznati glumac nikad više nije viđen u javnosti sa Suri, zbog čega su mnogi zaključili da je prekinuo s njom svaki kontakt. Mediji su godinama izveštavali da su mu njegova religijska ubeđenja zabranjivala kontakt sa ćerkom i bivšom suprugom jer se kosi sa načelima sajentološke crkve. I to samo iz razloga što oni nisu deo nje.

tom kruz i kejti holms u braku su dobili ćerku suri
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Suri Kruz danas ima 16 godina i sa majkom Kejti živi u Njujorku. Jedina razlika između nje i njenih vršnjaka je to što je od kada se rodila prate paparaci gde god da krene.

Tom Kruz nije dobio starateljstvo nad ćerkom, kao ni brakorazvodnu parnicu, kojom je Holms dobila puno starateljstvo i koja je okončana za samo 11 dana, što je gotovo jedini slučaj kada su poznati i slavni u pitanju.

Uglavnom se ovakvi procesi razvlače godinama ali poznato je da se Kejti Holms mesecima pripremala za bekstvo i da se pri tome jako plašila za svoju bezbednost i za bezbednost svoje jedine ćerke.

tom kruz od 2012 nije video svoju ćerku suri
Profimedia 

Iako je po sudskoj odluci Tom Kruz dobio pravo da ćerku viđa 10 dana svakog meseca, dobro upućeni izvor tvrdi kako je on tu mogućnost odbio iz razloga što Suri nije član sajentologije koja inače brani viđanje sa ljudima koji nisu u toj sekti. Odbio je sve kontakte s njom. Jedino čega se pridržava navodno je alimentacija koju plaća i koja iznosi 33.000 dolara mesečno.

tom kruzplaća uredno alimentaciju svojoj ćerki
Young Ho / ddp USA / Profimedia 

"Tom nikada nije nameravao da se otuđi od ćerke i nada se kako će jednog dana popraviti njihov odnos", otkrio je izvor, dodavši kako je Kruz bio svestan i priznao je da je Kejti Holms zatražila razvod iz jednog razloga - da zaštiti ćerku od sajentologije i zajednice vernika kojima pripada njen bivši suprug. Kako danas izgleda ćerka Toma Kruza koju nije video 10 godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka slavnog glumca Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!