Tom Kruz se ne smiruje. Nema ni mesec dana kako je raskinuo vezu sa koleginicom Hejli Atvel, a već se pojavila informacija da ima novu devojku. Sa njom se pojavio i na koncertu Adel, iako su neki ubeđeni da je u pitanju "nadzor" iz Sajentološke crkve kako bi sprečili potencijalne "udavače" da mu se približe dok oni ne odaberu za njega pravi izbor.

Naravno, teorije su nastavile da se ređaju danima, a sada je sve to palo u vodu nakon što su se pojavile njegove fotografije sa Vimbldona. On je pratio kako četvrtfinale, tako i finale na prestižnom teniskom turniru i svim srcem navijao za svoje favorite, ali mnogima nije promakla još jedna, više nego zanimljiva stvar.

Tom kruz nije skidao pogled sa Kejt Midlton.
SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia 

Naime, nije tajna da je u publici bila i Kejt Midlton jer je odavno poznato da je pasionirani zaljubljenik u tenis. Njeno žuto izdanje oduševilo je prisutne na Vimbldonu, a već drugi dan ono je glavna tema mnogih modnih magazina, pogotovo kada se saznalo da je u pitanju haljina naše poznate dizajnerke Roksande Ilinčić.

Kejt midlton oduševila je sve žutom haljinom.
Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, Kejt nije mogla ni da zamisli da će jedan od onih koji ju je gutao pogledom bio niko drugi do holivudski glumac, inače veliki prijatelj kraljevske porodice, a pogotovo princa Vilijama.

Papraco fotke obišle su mreže brzinom munje, a ljudi nisu mogli da prestanu da komentarišu trenutak u kom Kruz odmerava Kejt koja je u tom trenutku stajala pred njim. Vojvotkinja se sve vreme smejala, sve dok ga nije primetila u publici i radosno mu mahnula.

"Kako da je ne primeti u onoj fantastičnoj haljini?", "Ja ne mogu da se nagledam njenih fotografija, a ne on", "Guta je pogledom", "Neprijatnoooo, Tom koji Kejt pred svima bez imalo blama skida pogledom", "Kruz koji skida Kejt pogledom i mašta o valjanju po kraljevskoj postelji, a voleo bi to, ne?", "Tome, gledaj i plači, nijedna tvoja neće biti poput Kejt iako bi to voleo", "Kako odmerava Kejt. Čoveče, prestani da balaviš, ona je žena tvog druga", "Ali Tom koji se topi sa blago glupim izrazom lica dok gleda Kejt"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Doduše, Kruz svoje simpatije zaista nije krio ni od koga, mada, čisto sumnjamo da je Vilijamu baš želeo da "skine" Kejt... Kako stvari stoje, uprkos glasinama slavni glumac je solo, te ostaje da vidimo da li će sa nekom narednom izabranicom imati više sreće.

Podsetimo, on iza sebe ima tri braka - sa Mimi Rodžers koja ga je i uvela u sajentologiju, i sa Nikol Kidman sa kojom je usvojio dvoje dece. Nažalost, njih je nakon razvoda okrenuo protiv Kidmanove sa kojom nisu razgovarali godinama, a glumica je kasnije priznala da je brak pukao jer nije želela da dozvoli da decu odgaja Sajentološka crkva.

Nikol kidman i Tom kruz u braku su usvojili dvoje dece.
Profimedia 

Kasnije je oženio koleginicu Kejti Holms sa kojom je dobio ćerku Suri, a od razvoda kada je devojčica imala samo 7 godina više se nisu videli.

Tom je svojevremeno oženio kejti Holms.
Shutterstock 

Za sve ove godine povezivan je sa brojnim lepoticama poput Heder Loklir, Šer, Sofijom Vergarom, Penelope Kruz i mnogim drugim, a iako se činilo da će se skrasiti kraj koleginice iz "Maverick-a" Hejli Atvel, na kraju je ipak nedavno usledio raskid.

Tom kruz nedavno je raskinuo vezu sa koleginicom iz Mavericka.
Adam Davy / PA Images / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!