Tom Kruz baš ne gubi vreme. Njegov novi film "Maverick" puni blagajne širom sveta, pozitivne kritike se samo smenjuju, a kako stvari stoje, iako je pre manje od mesec dana raskinuo vezu sa koleginicom Hejli Atvel, čini se da je u njegov život već ušla nova ženska osoba.

Naime, glumac je najpre uslikan ispred Hajd parka gde je raspoloženo pozirao sa fanovima dok su pravili selfije i davao im autograme, a potom se zaputio na prvi koncert Adele u londonu nakon 5 dugih godina, a društvo mu je pravila misteriozna brineta sa kojom je navodno bio veoma blizak. 

Tom Kruz uslikan je ispred parka Hajd u Londonu gde se pozdravljao sa fanovima.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dok je glumac za ovu priliku odabrao tamno plavu košulju i pantalone, njegova pratilja bila je u pink Gucci kardiganu i svetlim farmericama, a sve vreme je đuskala sa njim i pevala uz omiljene pesme. 

Par je sve vreme bio nasmejan i očigledno uživao u koncertu, a nakon što su se paparaco fotografije našle na mrežama, ljudi ne prestaju da se pitaju ko je nova Tomova "prijatleljica". 

Tom kruz uživao je na koncertu Adel sa novom devojkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dok su pojedinci uvereni da je u pitanju nova devojka, ima i onih koji smatraju da je u pitanju neko ko ga nadgleda iz Sajentološke crkve, što je ovu bezazlenu situaciju u trenutku učinilo jezivim. 

"Nije tajna da Tomu crkva bira partnerke, ali ovog puta će se dodatno postarati da mu ne priđe nijedna koja mu ne odgovara", rekao je navodno jedan od izvora bliskih glumcu. 

Tom kruz se ne odvaja od nove devojke.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zanimljivo je i da je nakon koncerta Tom Kruz sedeo u društvu Serene Vilijams i drugih slavnih lica, a društvo mu je pravila upravo simpatična brineta koja se od njega nije odvajala.

Inače, Tomova bivša devojka Hejli ga je ostavila prošlog meseca, navodno zbog prebukiranih rasporeda. Prvi put su raskinuli 2021. godine, međutim, usledilo je pomirenje nakon nekoliko meseci. 

Tom kruz i Hejli Atvel nedavno su raskinuli.
Adam Davy / PA Images / Profimedia 

Ipak, čini se da glumački par nije mogao da nađe zajednički jezik te su se razišli, a glumica je već u vezi sa jednim muzičkim producentom. Očigledno ni Tom nema vremena za bacanje te se bacio u "lov", a da li će neka od narednih devojaka postati nova "gospođa Kruz" ostaje da vidimo.

Jannie Nikola Photography/Mega / The Mega Agency / Profimedia, NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!